Eνα σοκαριστικό περιστατικό σε δημοτικό σχολείο του νομού Κιλκίς, που συζητιέται όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, απασχολεί και την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού που διερευνά με ιδιαίτερο προσεκτικό τρόπο τις καταγγελίες.
Όπως μετέδωσε ο ANT1, για το περιστατικό είναι ενήμερο και το Υπουργείο Παιδείας, έχει παρέμβει ήδη και η εισαγγελία.
Ένα αγοράκι είναι αυτό που έσπασε τη σιωπή του και ανέφερε στο σπίτι του πως δάσκαλός του, το παρενοχλεί σεξουαλικά. Οι γονείς θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στη διεύθυνση του σχολείου, κάτι που έκαναν, φαίνεται όμως πως άνοιξαν κι άλλα στόματα, από άλλους γονείς.
Ο δάσκαλος, νεαρός σχετικά σε ηλικία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, δεν έχει παυθεί καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όμως δεν εμφανίζεται στο συγκεκριμένο δημοτικό.
https://www.youtube.com/watch?v=MyXHZVqHB9c
- Μανώλης Μητσιάς: «Καλύτερος από μενα δεν μπορείς να γίνεις» – Η αφοπλιστική ατάκα στον γιο του
- Απίστευτη γκάφα στην Τουρκία: Ο κίπερ έχασε την τροχιά της μπάλας, βρήκε στην πλάτη του και στρώθηκε στον επιθετικό (vid)
- Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μακρόν – Το «Ελλάς Γαλλία Συμμαχία» πιο επίκαιρο από ποτέ, είπε ο Γάλλος πρόεδρος






