Είναι κάποιοι άνθρωποι ή ζωδιακοί τύποι αν προτιμάτε, που επιλέγουν να αντιμετωπίζουν πρόσωπα και καταστάσεις με καλή διάθεση και αγνή πρόθεση. Τη διάθεση αυτή επιτείνει σήμερα Πέμπτη (7/3) τόσο η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, όσο και η Σελήνη στους Ιχθείς, η οποία όμως μέσα στην ημέρα περνάει στον Κριό, όπου θα παραμείνει για ένα διήμερο, επηρεάζοντας αρκετούς, οι οποίοι θα νιώσουν το αίμα τους… να βράζει και δεν θα διστάσουν να αντιπαρατεθούν με όποιον τους θίξει ή τους φερθεί άδικα.

Όσο κι αν επιβάλλεται στη ζωή να βάζεις όρια, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση, όπου το πλούσιο πλανητικό σκηνικό των ημερών μας γεμίζει ενέργεια, φροντίστε να την διοχετεύσετε δημιουργικά και να μην την σπαταλίσετε σε ανώφελους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις, ακόμη κι αν έχετε απέναντι κάποιον θερμοκέφαλο με λυμένο το ζωνάρι.

Φυσικά επηρεάζονται οι Ιχθείς και οι Κριοί. Και οι δύο διακατέχονται από ένταση, και δεν αποκλείεται να αντιδράσουν υπερβολικά  εάν νιώσουν ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν δρομολογήσει ή ζοριστούν από διάφορες συμπεριφορές σε εργασία κι όχι μόνο.

Εκείνοι που επηρεάζονται θετικά είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Παρθένοι.  Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε επιβαρυνθεί αρκετά τελευταία και η ανοχή σας στερεύει και η υπομονή σας δοκιμάζεται απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως όσο κι αν το ξέσπασμα… μοιάζει να είναι θέμα χρόνου, όπως προαναφέραμε καλύτερα είναι να συγκρατηθείτε. Μην ξεχνάτε έρχεται και τριήμερο οπότε θα πάρετε ανάσα. Ειδικότερα:

Κριέ δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται προσπάθεια, επιμονή και υπομονή.

Ταύρε είσαι κι εσύ λίγο εριστικός σήμερα και υπάρχει πιθανότητα τα λεγόμενα ή οι πράξεις σου να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, οπότε συγκρατήσου…

Δίδυμε η θέση του Ήλιου σε ευνοεί, οπότε άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Καρκίνε ημέρα που διάγουμε ακόμη και το χιούμορ σου μπορεί να σε δυσκολέψει, οπότε… πρόσεχε τι λες και σε ποιόν.

Λέοντα το τετράγωνο του Ουρανού σε πιέζει αρκετά. Αν δείξεις υπομονή, επιμονή και διπλωματία θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που εσύ θέλεις.

Παρθένε η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες. Εχε τις κεραίες σου ανοιχτές.

Ζυγέ ο ανάδρομος  Ερμής σε επηρεάζει, αλλά κάτι νέο που εμφανίζεται στη ζωή σου την κάνει πιο ενδιαφέρουσα.

Σκορπιέ μη σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου και την ενέργειά σου σε ανώφελους ανταγωνισμούς.

Τοξότη όσο κουραστική κι αν είναι η ημέρα σου το βράδυ θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε ψυχραιμία.

Αιγόκερε η θέση του Ποσειδώνα επηρεάζει την εργασία σου. Χαλάρωσε λίγο.

Υδροχόε ξέρεις που βρίσκεσαι και τι θέλεις να κάνεις οπότε προχώρα…

Ιχθύ εξοπλίσου με υπομονή  και επιμονή αν θέλεις να είσαι στους κερδισμένους στο τέλος της ημέρας.