Τι κάνουν δύο φίλοι μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όταν οι γυναίκες τους λείπουν εκτός πόλης; Πολλές διαφορετικές απαντήσεις μπορούν να δοθούν στο παραπάνω ερώτημα, κάποιες δημοσιεύσιμες, άλλες όχι. Πάντως αυτό που έκαναν τελικά οι Τόφερ Γκρέις και Τζεφ Γιορκς σίγουρα δεν θα ήταν μέσα στις απαντήσεις αυτές.

Οι δύο φίλοι, ο πρώτος ηθοποιός και ερασιτέχνης μοντέρ και ο δεύτερος επαγγελματίας μοντέρ, έκατσαν και πετσόκοψαν όλες τις ταινίες «Star Wars» σε ένα επικό πεντάλεπτο τρέιλερ. Κι όταν λέμε όλες, εννοούμε και τις 10: τις 8 της κανονικής σειράς και τα 2 spin-offs, «Rogue One» και «Solo».

O Τόφερ Γκρέις (ήταν ο πρώτος κινηματογραφικός Venom στο «Spider-Man 3», πριν από τον Τομ Χάρντι), είναι γνωστός φαν του «Star Wars» και μάλιστα το 2012 είχε μοντάρει τα τρία πρίκουελ του Τζορτζ Λούκας σε ένα 85λεπτο φιλμ, σκέτο «φιλέτο», που βλεπόταν μια χαρά (σε αντίθεση με τις κανονικές ταινίες). Πιο πρόσφατα είχε κόψει τις τρεις ταινίες «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον σε μία δίωρη, που επίσης θα θέλαμε πολύ να δούμε. Δυστυχώς αυτά τα δύο πρότζεκτ δεν είναι διαθέσιμα online λόγω δικαιωμάτων, και οι μόνοι που μπορούν να τα δουν είναι οι φίλοι του Γκρέις στα geek πάρτι που διοργανώνει.

https://twitter.com/TopherGrace/status/1100448650616958976