Ένας ζωδιακός τύπος που ανήκει στο υδάτινο στοιχείο, ο Ιχθύς, δεν θα μπορούσε παρά να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τα άλλα δυο ζώδια του νεορύ, τον Καρκίνο και τον Σκορπιό. Όσο για το ποια είναι αυτά τα στοιχεία; Χαρακτηριστικό και των τριών αυτών τύπων είναι το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Επίσης, όπως και τα άλλα δυο υδάτινα ζώδια ο Ιχθύς:

Είναι οξυδερκής και παρατηρητικός. Ακόμη κι όταν κάθεται αμίλητος στην  γωνία του και θεωρείς ότι είναι στον κόσμο του, να ξέρεις ότι έχει τις κεραίες του ανοιχτές και καταγράφει τα πάντα και φυσικά θυμάται συμπεριφορές και λόγια.

Εννοείται πως είναι πολύ συναισθηματικός. Κάθε τι το βιώνει έντονα, κάτι που τον βοηθά να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις όταν κυριαρχείται από τα συναισθήματά του δυσκολεύεται να σκεφθεί καθαρά και να πάρει λογικές αποφάσεις.

Ορισμένες φορές δείχνει ντροπαλός ή απόμακρος καθώς χάνεται στις σκέψεις του, στην προσπάθειά του να κατανοήσει καταστάσεις και συμπεριφορές που τον ζορίζουν.

Αναζητά το βαθύ και ουσιαστικό δέσιμο γιατί έτσι νιώθει ασφαλής και πλήρης. Η ευτυχία των αγαπημένων του είναι κάτι σπουδαίο γι’ αυτόν και είναι πρόθυμος να κάνει πολλά, για να χαρίσει χαμόγελα!

Ενίοτε λειτουργεί χαοτικά και αφήνεται σε αρνητικά σενάρια για ανθρώπους και καταστάσεις. Ευτυχώς διαθέτει ισχυρό ένστικτο που τον καθοδηγεί στα δύσκολα.

Εσωστρεφής και μυστηριώδης δύσκολα εμπιστεύεται και ανοίγεται σε κάποιον εκτός από τους καλούς φίλους και την οικογένεια.

Η  διαίσθησή του σε συνδυασμό με τη ιχυρή φαντασία του, τον κάνει να ασχολείται με τις τέχνες ενώ συνήθως, έχει έναν σκοπό, ένα όραμα το οποίο προσπαθεί να πραγματοποιήσει ενεργώντας συχνά αντισυμβατικά.

Η συναισθηματική ένταση χτυπάει κόκκινο

Κατά τα λοιπά σήμερα Δευτέρα 25/2 καθώς η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, η συναισθηματική ένταση χτυπάει κόκκινο! Απόλυτοι και δύσπιστοι δίνουμε σημασία στην πιο απλή κίνηση ή σχόλιο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μη μεγεθύνετε τα πράγματα και να μην λειτουργείτε με προκατάληψη.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Σκορπιοί που επιδιώκουν τον έλεγχο των καταστάσεων. Φροντίστε να μην είστε τόσο καχύποπτοι και να μην καταναλώνετε την ενέργειά σας τσάμπα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι  κανείς δεν τα ξέρει όλα. Να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην επιμείνετε σε ανώφελες κόντρες που θα δυσκολέψουν καταστάσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αρχίζετε να ηρεμείτε από τα έκτακτα τα απρόβλεπτα που σας έκαναν να χάσετε… τον μπούσουλα.

Έτσι ή αλλιώς αρχίζει μια μεταβατική εβδομάδα που φέρνει εξελίξεις αλλά και δυνατότητες δράσης και δρομολόγησης σχεδίων.

Κριέ ήρθε η ώρα να οργανώσεις σχέδια επαγγελματικά και προσωπικά, υλοποιώντας τους επόμενους μήνες αποφάσεις που θα βελτιώσουν και θα σταθεροποιήσουν τη ζωή σου.

Ταύρε διάγεις μια εξαιρετική φάση, που θα σε βοηθήσει να δεις φίλους, που θα σε βοηθήσουν να  στην καριέρα σου και όχι μόνο. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν.

Δίδυμε θα έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις ότι επιδιώκεις στα εργασιακά σου. Λέξη-κλειδί για το επόμενο διάστημα σε διάφορους τομείς της ζωή σου είναι η αναδιοργάνωση. Προχώρα στις αλλαγές που επιθυμείς και δεν θα χάσεις…

Καρκίνε άδραξε την ευκαιρία για ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου, προκειμένου να βάλεις τα πράγματα σε νέα σειρά.

Λέοντα αξιοποίησε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο να θυμάσαι ότι η ζωή δεν είναι συνώνυμο μόνο της δουλειάς.

Παρθένε η ανάγκη για ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή παραμένει ισχυρή.

Ζυγέ στο επίκεντρο παραμένουν επαγγελματικά, οικογενειακά και θέματα καθημερινότητας. Από εσένα εξαρτάται να θεμελιώσεις σε νέα βάση της ζωή σου.

Σκορπιέ φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέες σχέσεις και συνεργασίες, καθώς το κάθε βήμα σε προχωράει στο επόμενο.

Τοξότη σε απασχολούν σπίτι και οικογένεια, μαζί με τα οικονομικά. Μην θυσιάσεις πάγια εισοδήματα για άλλα που δεν έχουν μονιμότητα. Η ευγλωττία που σε διακρίνει θα σε βοηθήσει στις συναλλαγές σου.

Αιγόκερε δεν θα λείψουν οι ευχάριστες επαφές. Ευνοείσαι και στα οικονομικά σου. Τυχόν αποφάσεις που θα λάβεις για ζητήματα που σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο θα σφραγίσουν το υπόλοιπο του βίου σου.

Υδροχόε σε απασχολούν σπίτι και εργασία. Πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση κάνε έναν απολογισμό πεπραγμένων. Θα σε βοηθήσει. Φρόντισε και τον εαυτό σου.

Ιχθύ δεν είναι κακό να επιλέγεις επιτεύξιμους στόχους. Πετυχαίνοντάς τους προχωράς.