Την «μπάλα στην εξέδρα» επέλεξε να πετάξει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, προκειμένου να κρατήσει ασφαλείς αποστάσεις από τον αναπληρωτή του Παύλο Πολάκη και την κριτική που δέχεται ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες.

Παίρνοντας αποστάσεις από τον Π. Πολάκη ο κ. Ξανθός σε συνέντευξη του στον Real FM δήλωσε ότι «το κρίσιμο εδώ είναι το εξής, ότι υπάρχει ένα κοινό πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει υλοποιηθεί και υλοποιείται τώρα, και το οποίο έχει παράξει βελτιωτικά αποτελέσματα για τον χώρο της υγείας. Ένα κοινό πολιτικό σχέδιο στο οποίο έχει συμβάλλει εννοείται και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Παύλος Πολάκης. Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό είναι και το κοινό και το συνεκτικό στοιχείο», για να προσθέσει ότι: «Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Α. Ξανθού: «όλοι κρινόμαστε από τη συνολική μας παρουσία, προσφορά και απόδοση και όχι μόνο από επιμέρους στοιχεία τα οποία μπορούν να προκαλούν κρίσεις ή επικρίσεις. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κρίσιμο ζήτημα, ο κόσμος παρακολουθεί και τα δημόσια πρόσωπα προφανώς είναι στο στόχαστρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από