Είναι το πρόσωπο της ημέρας μιας και δεν την γνώριζε κανείς αλλά έγινε πρωθυπουργός. Ο λόγος για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου η οποία έγινε διάσημη μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας της επιλογής του πρωθυπουργού να την τοποθετήσει στο ΥΜΑΘ στη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Ετσι, στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες της κ. Χατζηγεωργίου που βρίσκεται πάντα κοντά στον Αλέξη Τσίπρα. Από τις διαδηλώσεις, παρέα με τον Νίκο Καρανίκα, μέχρι να κρατά την ομπρέλα προκειμένου να μην βραχεί ο πρωθυπουργός.

Η μία φωτογραφία είναι από το 2012 από κάποια διαδήλωση και από την ίδια χρονιά επίσης όπου κρατάει την ομπρέλα.

Πηγή φωτογραφιών Ευρωκίνηση

Τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε δύσκολα υπουργικά καθήκοντα, σε μια περίοδο που η Βόρεια Ελλάδα βράζει μετά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Είναι επίσης στενή φίλη του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Ακόμη, μαζί με τον πρωθυπουργό το καλοκαίρι του 2018, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς. επισκέφτηκαν την πληγείσα περιοχή του Ματιού. Πρωί – πρωί και μόνο με την κάμερα της ΕΡΤ και «ελεγχόμενους» κατοίκους, πηγαίνει να επιθεωρήσει την κατάσταση… επτά ημέρες μετά το χάος.