Ιδιαίτερο είναι το σημερινό πλανητικό σκηνικό, καθώς Άρης και Ουρανός συναντώνται στον Κριό, κάτι που θα ξανασυμβεί μετά από αρκετό καιρό. Πρόκειται για μια όψη που απελευθερώνει ισχυρή ενέργεια και σωρευμένη ένταση με έντονο τρόπο δημιουργώντας ισχυρές συγκρούσεις, οι οποίες μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα.

Όσο κι αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε πλέον τους διάφορους περιορισμούς στης ζωή σας και θέλετε να απελευθερωθείτε από  καταστάσεις που σας πιέζουν και να τα αλλάξετε όλα, κινούμενοι έξω από την πεπατημένη και μακριά από στερεότυπα και ταμπού, φροντίστε να είστε προσεχτικοί στον  τρόπο δράσης και αντίδρασης τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Με ψυχραιμία λάβετε τις αποφάσεις σας και οργανώστε τα επόμενα βήματά σας, δοκιμάζοντας (γιατί όχι;) μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που σας απασχολούν.

Προς την ίδια κατεύθυνση η Σελήνη, που είναι στους Διδύμους και σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, μας καλεί να μην βιαστούμε να προβούμε σε ξεκαθαρίσματα, να αφήσουμε το χρόνο να λειτουργήσει κατευνάζοντας τα πνεύματα σε υποθέσεις που μας αφορούν.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Κριοί, οι οποίοι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη διαφορά και να επιτύχετε τις διάφορες επιδιώξεις τους εφόσον ρισκάρετε και αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων που σας προβληματίζουν.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να φτιάξεις… ομελέτα πρέπει να σπάσεις αβγά, οπότε μη φοβάστε να αλλάξετε, να πειραματιστείτε, ακόμα και να ξεβολευτείτε προκειμένου να επιλύσετε προβληματικές καταστάσεις.

Επίσης επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, οι οποίοι ενδέχεται να αποκομίσουν κέρδη εάν ποντάρουν στο απίθανο!

Και ο μεν και οι δε φροντίστε παράλληλα να μην αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στα σχέδια και στις επιθυμίες των άλλων, προστατέψτε τον με κάθε τρόπο γιατί να μην αιφνιδιαστείτε δυσάρεστα.