Δεν έχουν τέλος τα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αλλά και τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, τρεις μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη συνάντησή του με τον 19χρονο Αλβανό, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον Αλβανό φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.

Όπως είπε, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας».

Λίγη ώρα αργότερα, ο φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να παρέσυρε μαζί με έναν 23χρονο την 19χρονη κοπέλα, την οποία και κατηγορούνται ότι βίασαν.

Το Star, παρουσιάζει αποκλειστικά, τι ισχυρίστηκε ο 21χρονος Ρομά, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς:

«Ο Λ….κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η Ε…έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να….Μετά ο  Λ…ξάπλωσε την Ε…μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε:

«Η Ε… έλεγε αφήστε με να φύγω και ο Λ… της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά ..Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο Λ… και  τελικά το κατέβασα».

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρώην συντρόφους τόσο του Έλληνα όσο και του Αλβανού.

Τουλάχιστον δύο κοπέλες έχουν καταθέσει για τον Αλβανό ότι τις κακοποιούσε.

Αυτό πάντως που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό στις Αρχές, είναι γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του Έλληνα κα του Αλβανού. Η εξήγηση απο τους ειδικούς είναι μόνο μια:

«Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο. Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού» δήλωσε στο  Star ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια