«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιουδήποτε κ. Κουντουρά και τις φωτογραφίες που σας στέλνουν, όπως και κάθε απειλή εναντίον σας και της οικογένειάς σας. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο το 2012 όταν πήγατε στους ΑΝΕΛ και παίρναμε στη ΝΔ 200 mail τη μέρα που κατηγορούσαν εμάς, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας» , δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στην υπουργό Τουρισμό, από το βήμα της Βουλής. Η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη ήρθε ως απάντηση στην τοποθέτηση της κα Κουντουρά εναντίον του  ότι είναι ο ηθικός αυτουργός των επιθέσεων που δέχεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της.

Παράλληλα ο Α. Γεωργιάδης, κατηγόρησε την Ε. Κουντουρά ότι αφήνει στο απυρόβλητο τον, πρώην αρχηγό της, Πάνο Καμμένο και τα όσα της προσάπτει, κατηγορώντας αποκλειστικά τον ίδιο.

«Ξεχάσατε ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου δεν ήμουν εγώ κ. Κουντουρά ήταν ο κος Καμμένος τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι προχθές και είδα με έκπληξη ότι γι’ αυτόν δεν είπατε τίποτα. Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι σικέ και ότι ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για να μείνετε υπουργός κ. Κουντουρά», ανέφερε ο Α. Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε την υπουργό Τουρισμό για επιλεκτική ευαισθησία, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή συνείδησης ελέω υπουργικού αξιώματος.

«Τι έρχεστε ως κλαίουσα;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης, λέγοντας ότι ο βουλευτής έχει μεν συνταγματικό δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδηση, όταν όμως φτάνει σε σημείο, οι νέες του απόψεις, να είναι σε τόσο τεράστια διάσταση με ότι έλεγε στο παρελθόν και με την εντολή των ψηφοφόρων του δεν ανταλλάσσει την συνείδηση του με την υπουργική καρέκλα, όπως έπραξε εκείνη, αλλά παραιτείται και δίνει την έδρα.