«Φωτιές» βγάζει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος συνεχίζοντας το «αντάρτικο» ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μάλιστα ο Π. Καμμένος δημοσιοποίησε νέο σποτ των ΑΝΕΛ ενάντια στη Συμφωνία το οποίο θα δημοσιοποιηθεί ολόκληρο την Πέμπτη ημέρα που θα ψηφίζεται το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, αποδεικνύοντας ότι πραγματικά... έχει φαντασία.

Το σποτ, εμφανίζει την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να αλοιώνεται από τη μορφή του Ζόραν Ζάεφ και να λέει με τη φωνή του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ : «Είναι σαφώς αποδεδειγμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, ότι μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα και είναι σημαντικό ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να το αρνηθεί κανείς». Ακούγεται δηλαδή η δήλωση του Ζ. Ζάεφ στις 6 Δεκεμβρίου 2018.

Τότε μία άλλη φωνή αναφέρει στο σποτ: «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει. Θα αφήσουμε τον Ζάεφ να μιλάει εκ μέρους του;»

Αυτό είναι το νέο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ, το οποίο μένει πιστό στον παραλογισμό που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από