«Η αυταρχική κυβέρνηση Τσίπρα και λοιπών προθύμων, πανικόβλητη μπροστά στην οργή των Ελλήνων έριξε μόλις χθες μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσει το συλλαλητήριο», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση μειοψηφίας επιμένει να κινείται μόνη, απέναντι στην πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν εκλογές. Οι τεχνητές πλειοψηφίες στη Βουλή είναι κούφιοι αριθμοί μπροστά στα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαφωνούν».

Ο κ. Αυγενάκης αφού σημείωσε ότι τις επόμενες ώρες, η κυβέρνηση φέρνει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο, συμπλήρωσε: «Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βούτση να μην τολμήσουν μια "κατεπείγουσα" συζήτηση και ψήφιση άρον άρον. Θυμίζουμε ότι οι Σκοπιανοί διεξήγαγαν συζήτηση στο δικό τους κοινοβούλιο που κράτησε περισσότερο από 3 ολόκληρους μήνες, εμείς γιατί τόση βιασύνη; Η συζήτηση για τις Πρέσπες θα πρέπει γίνει με την άνεση του χρόνου που η σοβαρότητά του και οι περιστάσεις επιβάλλουν. Θα πρέπει να ακουστούν όλοι και όλα στη Βουλή και όλοι οι βουλευτές να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία. Η Συμφωνία δεν πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από