Περισσότεροι από 128 τόνοι φρούτων και λαχανικών, σε συνεργασία με 23 λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «σώθηκαν» από εκατοντάδες εθελοντές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή» το 2018. Τα 128.000 κιλά περισσευούμενων φρούτων και λαχανικών ισοδυναμούν με πολλές δεκάδες χιλιάδες μερίδες θρεπτικού φαγητού που στήριξαν κοινωφελείς φορείς στο έργο τους για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΜΚΟ «Μπορούμε«, όλη αυτή η προσπάθεια δε θα είχε αυτά τα αποτελέσματα αν, εκτός από τη στήριξη των εθελοντών, η οργάνωση δεν είχε τη στήριξη των λαϊκών αγορών καθώς και τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση του The Hellenic Initiative Australia (THI). Το THI, εκτός από τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή», στηρίζει ενεργά τις δράσεις του προγράμματος με τη συμμετοχή εθελοντών του και φροντίζει για την προβολή του έργου του Μπορούμε στο εξωτερικό.

Το 2019, το πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή» θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια στήριξης ακόμα περισσότερων κοινωφελών φορέων και ανθρώπων σε διατροφική ανασφάλεια «σώζοντας» περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά από λαϊκές αγορές που στηρίζουν το έργο του Μπορούμε.