Στο μέλλον, τα αυτοκίνητα της Audi θα θυμίζουν ένα τεχνολογικό playroom, στο οποίο οι πίσω επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν κάθε μέσο ψυχαγωγίας, όπως να βλέπουν ταινίες, να παίζουν παιχνίδια, με διαδραστικό περιεχόμενο.

Αυτή είναι μια πρώτη γεύση από την τεχνολογική υπεροχή που παρουσιάζει η Audi εστη CES (Consumer Electronics Show), την κορυφαία παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας στο Λας Βέγκας.

Εκτός από την ψυχαγωγία εντός η premium μάρκα παρουσιάζει σε ένα etron μια τεχνολογία που προσαρμόζει το ψηφιακό περιεχόμενο στις κινήσεις του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο: εάν το αυτοκίνητο στρίβει σε μια δεξιά στροφή, το διαστημόπλοιο – για παράδειγμα – στο παιχνίδι εμπειρίας θα κάνει το ίδιο.

Επίσης, η Audi παρουσιάζει μια εντυπωσιακή φουτουριστική τεχνολογία με το “Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run”. Πρόκειται για μια in-car εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR) η οποία δημιουργήθηκε από την Disney Games and Interactive Experiences.

Φορώντας γυαλιά VR οι επιβάτες στο πίσω κάθισμα του Audi e-tron μεταφέρονται σε ένα φανταστικό εξώκοσμο περιβάλλον: το Audi e-tron πλέον λειτουργεί ως ένα σκάφος επανδρωμένο από τους Φρουρούς του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy) που κινείται μέσα σε ένα πλήθος αστεροειδών, μαζί με τους επιβάτες αλλά και μαζί με τον Rocket, ένα χαρακτήρα που θα εμφανιστεί την άνοιξη του 2019.