Μετά από 17 χρόνια, η Toyota Supra επιστρέφει. Το ιαπωνικό μοντέλο βάζει πλώρη για τις βιτρίνες από το ερχόμενο καλοκαίρι. Η πέμπτη γενιά ήδη παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Toyota, Akio Toyoda

Όπως ήταν ήδη γνωστό η νέα Supra έχει εξελιχθεί από κοινού με την BMW Z4. Το νέο μοντέλο διαθέτει επιθετική εμφάνιση, όπου ξεχωρίζει το μακρύ και καμπύλο καπό, ενώ οι δυναμικές γραμμές είναι εμφανείς σε όλο το αμάξωμα.

Σε διαστάσεις, η νέα Supra έχει μήκος 4.382 χλστ, πλάτος 1.854 χλστ, ύψος 1.293 χλστ, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.469 χλστ.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment, 8,8 ιντσών, ενώ ο χώρος είναι επαρκής μόνο για δύο επιβάτες.

Η Toyota Supra θα προσφέρεται με 3λιτρο, 6κυλινδρο και υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με απόδοση 340 ίππων και 500 Nm ροπής,. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων . Τα 0-100 χλμ./ώρα πραγματοποιούνται σε μόλις 4,3 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Στα συστήματα υποβοήθησης, το νέο μοντέλο διαθέτει το πακέτο τεχνολογιών – το ονομάζει Supra Safety+  – το οποίο ενσωματώνει συστήματα όπως: σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αισθητήρες παρκαρίσματος για αυτόνομο φρενάρισμα, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων κ.α.