Η πρώτη Πανσέληνος του 2019, πέφτει στις 21 Ιανουαρίου, και συνοδεύεται και με  Έκλειψη Σελήνης, όπως και τον Ιούλιο του 2018, αλλά αυτή τη φορά από την μηδενική μοίρα του Λέοντα. Στο φαινόμενο συμμετέχει δυσαρμονικά και ο Ουρανός. Οπότε καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να ελέγχετε την εριστική σας διάθεση.

Ειδικά τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί καιΥδροχόοι, που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους, οι οποίοι αναμένετε να ζήσετε μεγάλες εντάσεις ενώ θα κλείσετε ανοιχτούς κύκλους του παρελθόντος. Φροντίστε αυτές τις ημέρες, δύο εβδομάδες πριν και δυο εβδομάδες μετά, να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα που σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι προκλήσεις θα υπάρχουν, αλλά αν τις διαχειριστείτε με ευελιξία και διπλωματία θα βγείτε κερδισμένοι.

Παράλληλα, την ημέρα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, Αφροδίτη, Άρης  και Δίας σχηματίζουν θετικές γωνίες, ευνοώντας τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β’ δεκαήμερου θα βρεθούν κερδισμένα τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά.

Προσφορά και ρομαντισμός

Κατά τα λοιπά σήμερα Δευτέρα 14/1, καθώς ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γινόμαστε αρκετά πιο δοτικοί, ενώ αναπτερώνεται το ηθικό μας και οι ελπίδες μας, ότι θα επικρατήσει το δίκαιο για όσους έχουν αδικηθεί ή εξαπατηθεί. Παράλληλα, το ρομαντικό πνεύμα μας βγαίνει στην επιφάνεια και κάνουμε όνειρα και σχέδια, ενώ δεν λείπει η έμπνευση.

Περισσότερο επηρεάζονται Ιχθύες και Αιγόκεροι οι οποίοι μπορεί να έρθουν πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπούν ή τους χρειάζονται και να επιλύσουν μια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε απόσταση.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες αφήστε τα πολλά λόγια και μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα για πρόσωπα και πράγματα.