Μετά από ένα κουραστικό 2018, που τους έκανε λιγότερο επιπόλαιους, οι Δίδυμοι θα έχουν την ευκαιρία την καινούργια χρονιά να βελτιώσουν  τις σχέσεις τους, να επεκτείνουν τα όριά τους, να εισπράξουν την αποδοχή και την αγάπη ανθρώπων, που τους είχαν ξεχάσει τα προηγούμενα χρόνια (στη φωτό οι Δίδυμοι Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί στην κοσμοπολίτικη περιπέτεια «The tourist»).

Και τούτο επειδή η παρουσία του Δία στον Τοξότη που συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια, θα λειτουργήσει ευεργετικά στις διάφορες σχέσεις σας ενισχύοντας επαγγελματικές συνεργασίες και αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας, αλλά  και αναπτύσσοντας φιλικούς και κοινωνικούς δεσμούς.

Οι πιο επικοινωνιακοί και ανοιχτόμυαλοι τύποι του ζωδιακού κύκλου δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από γεγονότα και συμπτώσεις για να προβείτε σε μια καθολική επανεκτίμηση της ζωή σας. Αν παράλληλα ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις σας, συνειδητοποιήσετε τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς, τι μπορείτε να ανεχθείτε και τι όχι, τι είναι σημαντικό για εσάς, και επιτέλους καταφέρετε να υπερασπιστείτε με σοβαρότητα τις αποφάσεις σας, θα καταφέρετε να βάλετε σε νέα βάση προσωπικά και επαγγελματικά.

Πιο προσεκτικοί φανείτε τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Με σύνεση διαχειριστείτε και τα οικονομικά σας και αποφύγετε λάθη που θυμίζουν το παρελθόν. Μην αμελείτε την υγεία σας. Και όλα θα γίνουν.

 Ο τολμών νικά

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη 9/1, η Σελήνη στον Υδροχόο μας καλεί να ρισκάρουμε και να συμπεριφερθούμε διαφορετικά στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε τις επιδιώξεις μας ανεξάρτητα από τον τομέα που αφορούν.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Υδροχόοι, οι οποίοι δοκιμάζουν το διαφορετικό και πρωτότυπο και προτρέπουν και τους άλλους να βαδίσουν στα ‘χνάρια τους.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί καλό είναι να γίνετε πιο ευέλικτοι αφού το να παραμένετε σταθεροί κι αμετακίνητοι στις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν, δεν αποδίδει τα προσδοκώμενα. Πάρτε το αλλιώς…

Καρκίνοι και Αιγόκεροι προτιμάτε τα σταθερά βήματα ωστόσο ενίοτε χρειάζεται να μην μην ακολουθείτε την πεπατημένη προκειμένου να βελτιώσετε και άλλο τη θέση σας.