Αν και δεν λείπουν οι θετικές πλανητικές επιρροές το 2019 είναι μια μεταβατική χρονιά για τον Καρκίνο, η οποία θα είναι ενδεικτική για τις  σαρωτικές αλλαγές που θα φέρουν το 2020 και το 2021.  Κρόνος και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζουν τη ζωή σας φέρνοντας ποικίλα γεγονότα, τα οποία θα κληθείτε να διευθετήσετε και από τη στάση σας θα κριθούν πολλά.

Ευτυχώς ο Δίας στον Τοξότη βελτιώνει τη διάθεσή σας και τις συνθήκες στην εργασίας σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα και δυσκολίες, που θα προκαλέσει η συμπεριφορά των άλλων. Σε σχέση με πέρυσι ο επαγγελματικός τομέας σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, εφόσον προνοήσετε, λειτουργήσετε οργανωμένα και αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις επιδεξιότητές σας. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι πιο ενθαρρυντικές περίοδοι.

Πρόνοια χρειάζεται να επιδείξετε και στα οικονομικά σας.  Φανείτε εγκρατείς, μέχρι το τέλος Απριλίου κλείστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και ιδιαίτερα κατά τις εκλείψεις Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα.

Προσπαθήστε να ελέγχετε την κυκλοθυμία, τους φόβους και τις άσκοπες ανησυχίες σας. Διατηρήστε τα συναισθήματά σας αλώβητα, από τα εξωτερικά γεγονότα. Μην δυσαρεστείτε αυτούς που αγαπάτε και γίνετε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες με όσους επηρεάζουν την εξέλιξη των συμφερόντων σας. Φροντίστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος υποχωρώντας την ώρα που πρέπει να αγωνιστείτε. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και κόψτε βλαβερές συνήθειες.

Μια ασυνήθιστη ημέρα με θετικό πρόσημο

Κατά τα λοιπά σήμερα Παρασκευή 4/1 ο Ερμής στον Τοξότη που κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, μας θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις, αλλά ως επί το πλείστον θετικές. Καλές προοπτικές προσφέρει και το εξάγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Οι προσευχές μας θα εισακουστούν, οι εμπνεύσεις ή η διαίσθησή μας θα μας βγουν και το βράδυ από το οποίο δεν λείπει η ρομαντική χροιά θα αισθανθούμε χαλαρά κι όμορφα.

Περισσότερο επηρεάζονται Τοξότες και Κριοί οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι διαφορετικό και να απολαύσουν την ημέρα! Παράπονο δεν θα έχουν ούτε οι Αιγόκεροι ούτε οι Ιχθύες, ενώ Δίδυμοι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί καλό είναι να μην προτρέχετε βγάζοντας εύκολα συμπεράσματα για άτομα και υποθέσεις, που σας απασχολούν. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ένας πόθος ή μια επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί!

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από