Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 30χρονο, ο πατέρας του οποίου είναι Έλληνας και η μητέρα του από τον Άγιο Δομίνικο. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Ο δράστης, που φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με το θύμα έξω από την είσοδο του μαγαζιού, πυροβόλησε τον 21χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Στο σημείο όπου είχε σημειωθεί το συμβάν η αστυνομία είχε βρει δύο κάλυκες. «Ήμουν σε άμυνα», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς αμέσως μετά την παράδοσή του.

Στην Ασφάλεια βρίσκονται η φίλη του θύματος και ο αδερφός του, προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση, αλλά και να αναγνωρίσουν τον δράστη.

Η φίλη του θύματος, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο ξημέρωμα έξω από γνωστό κλαμπ στην Τρούμπα