Ποια είναι τα ιδανικά Χριστούγεννα για τον εκάστοτε ζωδιακό τύπο; Ποιοι συνεχίζουν την παράδοση περνώντας τις γιορτές με την οικογένεια, ποιοι θεωρούν τις αργίες μια καλή περίοδο για να ξεκουραστούν, ποιοι αναπληρώνουν τα ξενύχτια που δεν έκαναν τις καθημερινές και ποιοι προτιμούν τα ταξίδια στα χιόνια αλλά και σε εξωτικούς προορισμούς;

Ο Κριός θα προτιμήσει το παραδοσιακό τραπέζι με την οικογένεια, που θα το οργανώσει εκείνος φυσικά! Δεν αποκλείεται και να ντυθεί και Άγιος Βασίλης για το «Χοχοχο!» και την έκπληξη των προσκεκλημένων. Θα ρίξει και δυο τρεις τσακωμούς για αθλητικά, πολιτικά κ.ο.κ., ενώ θα χτυπήσει και κανένα χορό για την ημέρα!

Ο Ταύρος θα μαγειρέψει για φίλους και γνωστούς πολλά φαγητά και γλυκά και θα δημιουργήσει ένα ζεστό  και φιλόξενο περιβάλλον για όλους, με την αγαπημένη του μουσική, αισιοδοξώντας για μια ήσυχη χριστουγεννιάτικη βραδιά, όπου στο τέλος όλοι θα τον επαινέσουν για τις μαγειρικές του ικανότητες!

Ο Δίδυμος θα προτιμήσει να ξεχωρίσει τις ημέρες βγαίνοντας έξω, να διασκεδάσει και να γνωρίσει και να μιλήσει με κόσμο, που αύριο μάλλον δεν θα θυμάται. Ισως να οργανώσει και κάποια απόδραση σε κοντινό αλλά πιο μακρινό προορισμό, για να αλλάξει και λίγο παραστάσεις.

Ο Καρκίνος θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα (πως αλλιώς;) συντροφιά με όλη την οικογένεια, παιδιά, ανήψια, βαφτιστήρια, θείους, μπατζανάκη, κουμπάρους, παππούδες και γιαγιάδες γύρω από το τραπέζι, το γεμάτο λιχουδιές, που έχει μαγειρέψει ο ίδιος , τους οποίους θα μπουκώνει μέχρι να σκάσουν και θα ποτίζει μέχρι να γίνουν λιάδα!

Ο Λέοντας (τι άλλο θα έκανε;) θα βγει εκτός σπιτιού για να λάμψει, πηγαίνοντας σε ένα ρεβεγιόν σε πεντάστερο ξενοδοχείο, σε μπουζούκια… έστω, φορώντας τα πιο εντυπωσιακά του ρούχα και τραβώντας όλα τα βλέμματα με την είσοδο στο χώρο! Που να ανέβει και στη διαδικασία να σου δείξει πως διασκεδάζει ο κόσμος!

Ο Παρθένος είτε κάνει τραπέζι στο σπίτι είτε βγει, είτε συμμετάσχει σε ταξίδι θα φροντίσει να οργανώσει τα πάντα από τα ψώνια το φαγητό και τη διασκέδαση, μέχρι τα εισιτήρια, το ξενοδοχείο, τη βενζίνη, φτιάχνοντας το ημερήσιο πρόγραμμα όλων!  Αντε  να χαλαρώσεις…

Ο Ζυγός θα περάσει τις ημέρες συντροφιά με το ταίρι του και τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους, καθώς γι’ αυτόν  τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και τους θέλει όλους γύρω του, να τον επαινούν!

Ο Σκορπιός θα φροντίσει να γιορτάσει συντροφιά με τον αγαπημένο του σε ένα ωραίο περιβάλλον, με καλό κρασί και φαγητό, άντε και με την οικογένεια…

Ο Τοξότης θα φροντίσει να ταξιδέψει με τους αγαπημένους του, πηγαίνοντας σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και για σκι, ίσως και σε κάποιο εξωτικό προορισμό όπου θα κάνει (γιατί όχι;) και καταδύσεις. Αν δεν τα καταφέρει, θα βγει, θα τα σπάσει όλα και θα διασκεδάσει με την ψυχή του!

Ο Αιγόκερως θα οργανώσει ένα σεμνό (και οικονομικό) τραπέζι στο σπίτι, με προσκεκλημένους λίγους συγγενείς και φίλους, για να φάνε, να πιούνε και να τα πούνε ήσυχα, οργανωμένα και παραδοσιακά!

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που εκφράζει το πνεύμα των Χριστουγέννων, οπότε θα τον δεις να μοιράζει τροφή στους άπορους, να φροντίζει άστεγους και ορφανά! Για φαγητό δεν αποκλείεται να πάει και σε κινέζικο!

Ο Ιχθύς θέλει να κάνει καλές πράξεις αλλά και να βγάλει κάτι από τα παράπονα που έχει για τους διάφορους αχώνευτους οπότε τι να πεις, ψυχραιμία…

Ότι και αν κάνετε να απολαύσετε τις ημέρες και να περάσετε χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Δαμάστε την ανυπομονησία σας

Κατά τα λοιπά, η Σελήνη και ο Ουρανός στον Κριό, αυξάνει την ενέργειά μας αλλά και την ανυπομονησία μας, οπότε δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή διαφωνίες στις σχέσεις μας. Ευτυχώς θα περάσει στον Ταύρο,οπότε θα είμαστε πιο χαλαροί, ώστε να απολαύσουμε το βράδυ μας.

Περισσότερο επηρεάζονται Κριοί και Ταύροι, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν μια προσωπική τους επιδίωξη. Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι από εσάς εξαρτάται να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε κάποιες καταστάσεις να πάρουν προεκτάσεις, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό χώρο και δημιουργηθούν αχρείαστες εντάσεις.