Δε λέει να κοπάσει ο σάλος για το θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη καθώς η δολοφονία της έγινε με τέτοιο τρόπο που προκαλεί σάλο.

Έλληνας και Αλβανός βρίσκονται πλέον στο ίδιο κελί και μπορεί να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, όμως σε κάθε κατάθεση τους ξεχνούσαν τι έλεγαν στην προηγουμένη. Σοκαρισμένος ο λιμενικός που τον συνέλαβε άκουγε τον Έλληνα να του λέει ότι και οι δυο την πέταξαν  στο γκρεμό από ύψος 10 μέτρων. Δυο ημέρες αργότερα ισχυρίστηκε οτι την πέταξε μόνος του ο Αλβανός.

“Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε «Ο …..της έριξε ένα «κροσέ» και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο …..εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι .Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή  μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε . Τότε πήγαμε μαζί και την πετάξαμε στα βράχια”, δήλωσε ο λιμενικός.

Δυο ημέρες αργότερα ισχυρίστηκε ότι την πέταξε μόνος του ο Αλβανός. Εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει.

 Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή o Έλληνας κατηγορούμενος

Αυτός μάζεψε τα πράγματά της και πήγε και τα πέταξε και εγώ έμεινα στο σπίτι να καθαρίσω τα αίματα να μην καταλάβει τίποτα η οικογένειά μου .Σε όλο το σπίτι είχε αίματα κάτω στο πάτωμα πάνω στο ταβάνι στους τοίχους παντού .

Ο Αλβανός κατηγορούμενος από την πλευρά του προσπάθησε να πείσει οτι δεν βίασαν την άτυχη Ελένη. Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει οτι το κορίτσι κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή o Αλβανός κατηγορούμενος

Καμία ερωτική πράξη δεν πρόλαβε να γίνει με κανέναν από τους δύο .Ο …..ξεκίνησε να την χτυπά με μπουνιές «κροσέ». Η Ελένη τότε άρχιζε να φωνάζει λέγοντας «βοήθεια « εγώ δεν επενέβην γιατί φοβήθηκα ήταν ο …σε έξαλλη κατάσταση. Τότε πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι. Έκανε σαν παρανοϊκός.

Σύμφωνα με την ανακρίτρια Ρόδου οι δυο νεαροί παραπλάνησαν την Ελένη με σκοπό να ασελγήσουν πάνω της. «Την απειλήσατε, την χτυπήσατε την πετάξατε στο γκρεμό σε ήρεμη ψυχική κατάσταση . Ξερατε ακομα και που θα την χτυπήσετε γιατί είστε γνωστες πολεμικων τεχνών» τους είπε.

Ο Έλληνας κατηγορούμενος περιγράφεται από νεαρά κορίτσια ως..καβγατζής .που έβγαινε πολλές φορές εκτός ορίων

«Όλοι λέγανε ότι είναι αλητόπαιδο”, είπε η καταγγέλουσα στο STAR, προσθέτοντας: «Είχε σπάσει ένα μπουκάλι  και το είχε χώσει στο μάτι του φύλακα δεν είχε καλή συμπεριφορά με τους άλλους”. Και συνέχισε «Από μικρός είχα ακούσει ότι είχε θέμα φαινόταν ο τρόπος που μιλούσε ξεχνούσε τι έλεγε. Φαινόταν ότι δεν ήταν στα καλά του».

Πορεία

Εν τω μεταξύ, πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, οργανώθηκε στη Ρόδο από την «Πρωτοβουλία ενάντια στον σεξισμό και την έμφυλη βία» με σύνθημα «η Σιωπή είναι Συνενοχή-Δεν Σιωπούμε! Η Έμφυλη Βία μας αφορά όλους-όλες».

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, τα μέλη της πρωτοβουλίας και πολίτες  που θέλησαν να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία συγκεντρώθηκαν χθες στις πύλες του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στη συνέχεια, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της έμφυλης βίας, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. Ένα από τα συνθήματα που φώναζαν ήταν “Είμαστε η Ελένη και είμαστε πολλές”

Παράλληλα, συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία μοίραζαν φυλλάδια στους διερχόμενους και άφηναν χαρτάκια με διάφορα συνθήματα κατά της έμφυλης βίας.