Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης είναι μια 45χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία ενεπλάκη σε μια απίστευτη ιστορία όταν άρχισε να φλερτάρει μέσω Facebook με έναν 32χρονο ομοεθνή. Ωστόσο, η ιστορία είχε δυσάρεστη εξέλιξη, με τη γυναίκα να κρατείται φυλακισμένη στο διαμέρισμα του 32χρονο, ο οποίος την κακοποιούσε καθημερινά με σκοπό να την εξωθήσει στην πορνεία.

Η γυναίκα βρισκόταν σε επικοινωνία με την 24χρονη κόρη της, με την οποία και μιλούσαν στα ελληνικά, προκειμένου να μην αντιλαμβάνεται ο βασανιστής της τι έλεγαν, ο οποίος ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια. Αμέσως η κόρη έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η κόρη επικοινώνησε ξανά άλλες δύο φορέςμε τη μητέρα της, και μάλιστα τη δεύτερη από τα γραφεία της Δίωξης ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρχών. Οι οδηγίες έλεγαν στη γυναίκα να πλησιάσει κοντά στο παράθυρο του σπιτιού και να περιγράψει τα γύρω κτίρια και τις επωνυμίες των καταστημάτων που ήταν ορατά από το σημείο.

Ένα άγαλμα που βρισκόταν στην περιοχή ήταν αρκετό για να εντοπίσουν το σημείο όπου βρισκόταν φυλακισμένη η γυναίκα, κάτι που έγινε δυνατό με τη βοήθεια των Google Maps.

Όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκαν οι γερμανικές αρχές, οι οποίες την 21η Νοεμβρίου 2018 συνέλαβαν τον δράστη και απελευθέρωσαν την παθούσα, η οποία φιλοξενείται προσωρινά σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας και δρομολογείται η επιστροφή της στη χώρα μας.