«Η πιπίλα της μικρής Αννυ  ήταν η «πηγή» για τα εργαστήρια της αστυνομίας για να εντοπίσουν το DNA ώστε στη συνέχεια να υπάρξει σύγκριση με τα δείγματα αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα».  Αυτό ανέφερε στην κατάθεση του ο ειδικός  των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Ο μάρτυρας καταθέτοντας στη δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυ είπε πως το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. Ωστόσο , ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που , σύμφωνα με την κατηγορία , ο πατέρας της την τεμάχισε.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσιας , Νίκος Καρακούκης , όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό.

Αντίθετη άποψη διατύπωσε ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης ο οποίος διορίστηκε ως πραγματογνώμονας  από την υπεράσπιση του πατέρα της Άννυ. Ο  μάρτυρας κατέθεσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι το παιδί ήταν στη ζωή όταν το τεμάχιζε ενώ εκτίμησε ότι το παιδί έφυγε από τη ζωή γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

Η μητέρα της Άννυ , η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων βγήκε από τη δικαστική αίθουσα ενώ στο εδώλιο καθόταν ο πρώην σύντροφος της και πατέρας της μικρής και ο συγκατηγορούμενος φίλος του.