Σε 27 ανέρχονταν οι προσαγωγές της Αστυνομίας, για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ορισμένοι ανήλικοι.

Αυτή την ώρα, η ένταση έχει μεταφερθεί στα Εξάρχεια με ομάδες κουκουλφόρων να έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων και υλικά από σπασμένα πεζοδρόμια στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Σπύρου Τρικούπη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα νεαρών έσπασε την είσοδο σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού επί της οδού Σπύρου Τρικούπη 16 και έχουν ανέβει στην ταράτσα.

Νωρίτερα το μεσημέρι είχαν προσαχθεί δέκα άτομα για επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, κατά τη διάρκεια του μαθητικού-φοιτητικού συλλαλητηρίου για τον Αλ. Γρηγορόπουλο, ενώ άλλα 14 προσήχθησαν αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση στο  κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησε περίπου στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος, όταν ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι «απάντησαν» με χρήση χημικών. Παράλληλα άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε κτήρια και στάσεις λεωφορείων, ενώ όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε σε 24 προσαγωγές και μία σύλληψη.