Ο Τοξότης όπως και τα άλλα δυο πύρινα ζώδια (Κριός και ο Λέοντας) αλλά σε μικρότερο βαθμό, είναι ένα άτομο ευέλικτο και δεκτικό, που προσαρμόζεται εύκολα, χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Άλλωστε αυτό που θέλει  είναι να εξερευνήσει, να διδαχθεί, να μάθει καινούργια πράγματα και να γνωρίσει τον κόσμο (στη φωτό ένας ακόμη σπουδαίος καλλιτέχνης του ζωδίου, ο καλύτερος ροκ κιθαρίστας, ο Τζίμι Χέντριξ).

Κάποιοι μπορεί να πληγώνονται, αφού το εκλαμβάνουν ως αδιαφορία, αλλά οι Τοξότες  ξέρουν να εστιάζουν στον εκάστοτε στόχο τους.  Συχνά, έχουν πρόβλημα στην ολοκλήρωση κάποιων εργασιών, καθώς θέλουν άμεσα αποτελέσματα και θα προχωρήσουν παρακάτω, αν δουν ότι αυτό που ξεκίνησαν απαιτεί πολύ χρόνο και εδνεχομένως τους βγάζει από τα διάφορα χρονοδιαγραμμάτα που έχουν.

Ως γνωστόν βαριούνται και εύκολα. Η ανία τους τρομάζει και αντί να την αντιμετωπίσουν, προτιμούν να αναζητήσουν κάτι πιο ενδιαφέρον. Ο Τοξότης αποφεύγει να εγκλωβιστεί στα συναισθήματά του όπως για παράδειγμα ο Σκορπιός αλλά μπορεί να πληγωθεί εύκολα από μια εγωιστική συμπεριφορά. Θα μελαγχολήσει, αλλά θα το ξεχάσει, λόγω της θετικής του φύσης. Δεν αφήνεται στον πόνο, γιατί το θεωρεί χάσιμο ενέργειας. Με το που αρχίσει να νιώθει ότι τα άσχημα αισθήματα και η ανασφάλειά του εμφανίζονται στην επιφάνεια, θα βρει αμέσως τρόπο να απασχοληθεί με κάτι άλλο. Άλλωστε συνήθως είναι προσανατολισμένος στο καινούργιο και το καλύτερο και αυτό προσελκύει στη ζωή του, με τις επιλογές του, αλλά και την τύχη, που είθισται να τον συντροφεύει.

Η Σελήνη στην Παρθένο

Κατά τα λοιπά, σήμερα το πέρασμα της Σελήνης από τον Λέοντα στην Παρθένο το μεσημέρι, μας προσγειώνει ελαφρώς, κάνοντάς μας πιο λογικούς και οργανωτικούς, κάτι που μας βοηθάει να διευθετήσουμε με επιτυχία πρακτικά μας ζητήματα.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Λέοντες και οι Παρθένοι, που μοιράζονται την ημέρα, και θα καταφέρουν να βγουν μπροστά και ο καθένας με τον τρόπο του να ξεχωρίσει σε ότι καταπιαστεί.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες όπως γνωρίζετε τα πολλά λόγια είναι φτώχια, οπότε αν θέλετε να είστε οι κερδισμένοι στο κλείσιμο της ημέρας, φροντίσετε να συνδυάσετε με πράξεις τις όποιες δηλώσεις σας για θέματα που σας αφορούν.