Όλοι οι ζωδιακοί τύποι όταν βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές αντιδρούν κάπως. Ο Τοξότης (στη φωτό ο Τοξότης Μπραντ Πιτ στο φιλμ του Κουέντιν Ταραντίνο «Inglourious Basterds») είναι αλλεργικός σε οποιαδήποτε απόπειρα για δέσμευση αν ο ίδιος δεν το έχει αποφασίσει. Η αντίδρασή του έχει να κάνει με την αίσθηση που έχει για την ελευθερία. Μάλιστα αντιδρά έντονα σε όλες τις σχέσεις του (ερωτικές, οικογενειακές, φιλικές) αν νιώσει ότι κάποιος επιχειρεί κάπως να τον ελέγξει και να κάνει κουμάντο στη ζωή του. Δεν παίζει! Εκεί που λες «μια χαρά το πάμε», σου τα ανατρέπει όλα και σε στέλνει!  Τους όρους σε όλες τις σχέσεις του τις βάζει ο ίδιος! Εννοείται πως απεχθάνεται τη στασιμότητα και την επανάληψη στη ζωή του και επιδιώκει τις εναλλαγές. Κλειδί για πολλά είναι η περιπετειώδης ιδιοσυγκρασία του, οι αλλαγές στην καθημερινότητά του! Αγαπά την ανάλαφρη ατμόσφαιρα σε ό,τι κάνει και θέλει να απολαμβάνει τις χαρές που του δίνει το παρόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον απασχολεί το μέλλον.

Εν ολίγοις αν η ιδέα σου για τη σχέση περιορίζεται στο… αυτοκολλητάκι μου, για τις εκδρομές συνοψίζεται σε διαδρομές μεταξύ ταβέρνας και καφενείου και το καλύτερό σου για τα ταξίδια είναι το shopping και το ξεροψήσιμο στην ξαπλώστρα, πάρτο αλλιώς…

Παρεπιπτόντως φρόντισε να έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Α επίσης δέξου τον όπως είναι, δεν θα αλλάξει.

Τι φέρνει η εβδομάδα

Κατά τα λοιπά η ετήσια σύνοδος Ήλιου και Δία στον Τοξότη, με την οποία άρχισε η εβδομάδα μας γεμίζει με αισιοδοξία και κάνει θετική τη ματιά μας απέναντι στις διάφορες καταστάσεις, που συμβαίνουν. Παράλληλα όμως η δύσκολη όψη του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, από Τοξότη και Ιχθύ αντίστοιχα,  μας φέρνει νεύρα και οι εντάσεις δεν αποκλείονται, όπως και οι παρεξηγήσεις, η ευθιξία, η απροσεξία σε όσα λέμε ή κάνουμε, γενικότερα οι υπερβολές, που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς σε πολλές σχέσεις: επαγγελματικές, φιλικές, ερωτικές. Οπότε συγκρατηθείτε και προσέχετε τι υπόσχεστε και σε ποιον καθώς μπορεί να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας και να λέτε πράγματα στα οποία, αργότερα, δεν θα μπορείτε να φανείτε συνεπείς.

Αυτό ισχύει και για τον Τοξότη, που αυτές στις ημέρες γιορτάζει τα γενέθλιά του, παρόλο που εκείνος έχει επιπλέον ευκαιρίες για να περάσει καλά. Μάλιστα σήμερα νιώθεις ικανός για τα πάντα. Απλά φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο και αναλάβεις περισσότερα από ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας ως συνήθως, κι επειδή όταν είσαι χαρούμενος οι λέξεις μέτρο και όριο δεν υφίστανται ως έννοιες μπορεί η υπερβολή σου να σε φέρει αντιμέτωπο με τους αγαπημένους σου, οπότε συγκρατήσου τόσο όσο χρειάζεται. Το ξέρεις ότι έχεις τον τρόπο να υλοποιήσεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε λειτούργησε ανάλογα.

Επηρεάζονται επίσης οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.