Σοκαριστικές είναι οι εικόνες της καταστροφής που άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι στο Πολυτεχνείο και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η περιοχή στην οδό Πατησίως θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο καθώς επί πέντε ώρες το πολεμικό σκηνικό που είχε στηθεί είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές. Σε δρόμους, σε πεζοδρόμια, στους κάδους απορριμμάτων,  σε στάσεις λεωφορείων, στο κτίριο του ΕΜΠ.

Θρανία, καρέκλες, στεφάνια, γυαλιά παντού από τις εκατοντάδες μολότοφ έμειναν για να θυμίζουν τη νύχτα των άγριων επεισοδίων που δημιούργησαν οι κουκουλοφόροι για να γιορτάσουν τα 45 χρόνια της επετείου του Πολυτεχνείου.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για το μέγεθος της καταστροφής στην Αθήνα ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές και στη Θεσσαλονίκη.

Κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα στην Εγνατία οδό, ενώ ομάδα που είχε ως ορμητήριο την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ εκσφενδόνιζε επί ώρες βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά διμοιριών των ΜΑΤ, που απαντούσαν με χημικά και κρότου λάμψης.

Η Ελληνική Αστυνομία προέβη σε 14 προσαγωγές, από τις οποίες η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Πολύ σοβαρές ζημιές έχει υποστεί η Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σπασμένα πεζοδρόμια, ξεκολλημένα πλακάκια και θρυμματισμένες τζαμαρίες συνθέτουν το σκηνικό των βανδαλισμών που έλαβαν χώρα στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.