Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδειξε να έχει ηρεμήσει μετά την ήττα των Λέικερς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς όταν μετά τον αγώνα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δεν θέλετε να χάσω την υπομονή μου». Ο «βασιλιάς» έκανε εκ νέου δηλώσεις όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του Λος Άντζελες τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά.

«Δεν έχω αλλάξει τίποτα, αλλά με ξέρετε. Ξέρετε ποιος είμαι. Την προηγούμενη εβδομάδα παραλίγο να ξεφύγω, αλλά, έπρεπε να κάνω πίσω και να πω στον εαυτό μου, ότι ξέρω σε τι διαδικασία μπήκα. Η διαδικασία αυτή μου κάνει καλό. Απλά, θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω υπομονή. Όλη η ομάδα χρειάζεται υπομονή. Έχουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Παίζουμε καλά τώρα τελευταία και προσπαθούμε να χτίσουμε κάποιες καλές τακτικές. Αυτό έχει σημασία τώρα», υπογράμμισε ο σούπερ σταρ των Λέικερς.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Λος Άντζελες βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας της Δυτικής περιφέρειας με 7 νίκες και 6 ήττες σε 13 παιχνίδια ως τώρα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επίδοση η οποία χρειάζεται βελτίωση δεδομένης και της παρουσίας του Αμερικανού σταρ στο ρόστερ.