Πολλά λέγονται για την σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού και το πόσο εκδικητικός μπορεί να γίνει όταν τον προδώσεις ή τον πληγώσεις, πόσο ζηλιάρης είναι κ.ο.κ. (στη φωτό είναι δυο ακόμη διάσημοι Σκορπιοί η Εμα Στόουν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο πολυβραβευμένο «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ).

Χαλάρωσε… Η εικόνα του … σκορπιού με το κεντρί σηκωμένο, που σκέφτεσαι αυτόματα σε κάνει να τα πιστεύεις όλα αυτά. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιοι Σκορπιοί όπως και άλλοι ζωδιακοί τύποι οι οποίοι από ανασφάλεια κ.ο.κ. μπορεί να γίνουν evil bitch!

Ωστόσο, ο Σκορπιός, ειδικά εάν είναι κάπως φιλοσοφημένος, γιατί ψαγμένος θα είναι σίγουρα, δύσκολα θα μπει σε μια διαδικασία εκδίκησης. Ακόμη και αν πληγωθεί πολύ ή προδοθεί από κάποιον που αγαπά, που τον εμπιστευόταν.

Απόλυτος και περήφανος, μετά από διάφορα… στραπάτσα που έχει πάθει, έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν είναι τέλειος και δυστυχώς η προδοσία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή απλά επειδή κάποιος φροντίζει πιο πολύ την πάρτη του ή δεν έχει μάθει να εμπιστεύεται, εντέλει απλά φοβάται να ανταποδώσει τα έντονα συναισθήματά του.

Έτσι δεν θα σπαταλήσει τον χρόνο του με σχέδια εκδίκησης. Πιο εύκολα θα τα βάλει με τον εαυτό του επειδή ασχολήθηκε με κάποιον που αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ακόμη και αν δεν έγινε αυτό από αφέλεια, αφού συνήθως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί!

Εννοείται πως αν του ρίξεις χτύπημα κάτω από τη ζώνη δεν θα σε εμπιστευτεί ξανά. Το πιθανότερο είναι ότι καθώς θα νιώθει παγωμένος από τη συμπεριφορά σου, ότι… θα την κάνει από μια σχέση ή μια φιλία κ.ο.κ. με ελαφρά πηδηματάκια… προτιμώντας το από μακριά και αγαπημένοι, καθώς ξέρει και πότε να φεύγει!

Ίσως στο αόριστο μέλλον να τα ξαναβρείτε, αλλά ποτέ δεν θα  είναι η σχέση σας η ίδια. Θα κρατήσει τις αποστάσεις του ακόμη και αν ζοριστεί πολύ, γιατί ξέρει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς εσένα…

Επίσης τα έχει καλά με τον εαυτό του γιατί σε προηγούμενη φάση έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να τα βρει μαζί σου, υπερπροσπάθησε όπως σε όλα για τα οποία παλεύει στη ζωή του. Αν εσύ το κατάλαβες αυτό με καθυστέρηση, πρόβλημά σου. Θα σου μείνει αξέχαστος!

Τί φέρνει ο Δίας στον Τοξότη

Κατά τα άλλα μια σημαντική αστρολογικά ημέρα είναι η σημερινή Πέμπτη (8/11/2018) καθώς ο Δίας μετακινείται από τον Σκορπιό, στον Τοξότη, του οποίου είναι κυβερνήτης, και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για έναν ολόκληρο χρόνο, ως τις 2/12/2019, φέρνοντας μια κοσμική τύχη σε όλους και πράγματα μαγικά, αν γίνουν βέβαια οι σωστές επιλογές και οι σωστοί χειρισμοί.

Όσοι διακρίνουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται δεν θα αλλάξουν απλά τα κακώς κείμενα, μπορεί να αλλάξουν όλη τους την ζωή!  Ευνοούνται σχέδια αισθηματικής φύσης, επαγγελματικά ανοίγματα, συζητήσεις και συναντήσεις που προωθούν τις νέες ιδέες, ταξίδια και σπουδές. Εάν λειτουργήσετε με θετική και αισιόδοξη διάθεση, οργανώνοντας μεθοδικά τα βήματά σας, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Περισσότερο ευνοούνται οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, καθώς και οι Κριοί και οι Λέοντες και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που μπορεί να βρεθούν μπροστά σε σημαντικές ευκαιρίες!

Πολύ θετική είναι και η επιρροή που δέχεται ο Σκορπιός, που συνεχίζει να έχει τα γενέθλιά του, από το σημαντικότερο πλανητικό σκηνικό της αστρολογικής χρονιάς. Μάλιστα τα πράγματα θα πάνε ακόμα πιο καλά απ΄ ότι περιμένεις.  Φρόντισε σε όλους τους τομείς να αξιολογείς όλες τις παραμέτρους εστιάζοντας σε αυτά που πραγματικά σε γεμίζουν και σε ικανοποιούν. Ανάσες θα πάρεις και στα οικονομικά καθώς θα έχεις απρόβλεπτα έσοδα. Αξιοποίησε όσα έμαθες τελευταία και λειτούργησε με ψυχραιμία και σύνεση και όλα θα γίνουν!