Σπαρακτικές κραυγές ακούγονταν από το σπίτι του δολοφονημένου επιχειρηματία  Γιάννη Μακρή στη Βούλα. Λίγη ώρα αφ’ ότου έπεφτε νεκρός ο 46χρονος, ειδοποιήθηκε ο πατέρας του και στη συνέχεια η σύζυγός του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Το πολύ γνωστό μοντέλο περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, τις πασαρέλες που στήνονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας και συγκεκριμένα για χάρη του οίκου Kathy Heyndels.

Το μοντέλο πληροφορήθηκε από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της τι είχε συμβεί και αμέσως πήγε στο Πανόραμα.

Βίντεο που προβλήθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Open, καταγράφει μία γυναικεία φωνή, η οποία φωνάζει «το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου, αχ , γιατί σε φάγανε».

Το μοντέλο είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Η Β.Κ συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks και ξεχώρισε, όχι μόνο για την όμορφη παρουσία της, αλλά και για τις αναφορές που έκανε στον σύζυγό της, τον οποίο υπεραγαπούσε. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής εκδήλωνε δημόσια τη λατρεία της για εκείνον και τα δύο τους παιδιά.

Ο γάμος της, όπως έχει δηλώσει, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα ενώ έκανε έναν ρομαντικό γάμο στο εκκλησάκι της Santa Marina στη Μύκονο το 2016. Το μοντέλο τότε έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους. Τότε είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo:

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας».

H Β. με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, ήρθε στην Ελλάδα το 2001, έζησε δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και μετα πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών! Κερδίζει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Αμέσως μετά εκπροσωπεί την χώρα μας στο Κίεβο και κερδίζει δύο παγκόσμιους τίτλους της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.