«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του ANT1, το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Στις 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε οριστικά αυλαία στο Mega, 29 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Το Μεγάλο Κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει από την Digea την ώρα προβολής των Απαράδεκτων, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Εως την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ήταν στο κοντρόλ του σταθμού μέχρι να πέσει μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!», είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Νωρίτερα, λίγες ώρες μετά το μαύρο στο Mega, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε τηλεοπτικό σποτ με το μήνυμα:

«Εικοσι εννέα χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί , πορευτήκαμε πλάι-πλάι, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλον. Ανταγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, όλα στο πρόγραμμα. MEGA θα λείψεις σε όλους. MEGA σε ευχαριστούμε όλοι».