Πέντε συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας, όπου υπάρχει καταυλισμός Ρομά, ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με τη συνδρομή δυνάμεων από Φθιώτιδα, Φωκίδα και Εύβοια, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.).
Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από τα εκτεταμένα επεισόδια που προκάλεσαν την προηγούμενη ημέρα, την Πέμπτη 25/10, Ρομά στη γέφυρα του Πυρίου, σταματώντας την κυκλοφορία, ληστεύοντας έναν οδηγό, ενώ από τον καταυλισμό ακουγόντουσαν πυροβολισμοί!
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 91 άτομα και 12 οχήματα, διενεργήθηκαν έρευνες σε 11 οικίες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, προσήχθησαν 21 άτομα και συνελήφθησαν τελικά πέντε άτομα εκ των οποίων και δυο ανήλικοι. Και για τους πέντε εκκρεμούσαν είτε εντάλματα σύλληψης, είτε δικαστιθκή διάταξη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
- Τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια – Τα ποσά και τα δικαιολογητικά
- Μέχρι εδώ δημιουργούνται άστρα: Οι επιστήμονες βρήκαν το όριο του Γαλαξία; – Τι δείχνει νέα ανακάλυψη
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ίχνη δεινοσαύρων 132 εκατ. χρόνων αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της Κρητιδικής περιόδου






