Να διασκευάσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ότι στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, ο Πάνος Καμμένος είπε πως «ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους», επιχείρησε με ανάρτηση του στο Twitter, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας ότι ο ίδιος ούτε επιβεβαίωσε ούτε διάψευσε τίποτα, απλά «δεν άκουσε».

Αρχικά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», ο Χ. Σπίρτζης επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από το Νίκο Κοτζιά λέγοντας  «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Μετά το tweet του Π. Καμμένου, που έκανε λόγο για «ορφανά του Σημίτη» τα οποία διαδίδουν δήθεν αναφορές στο Σόρος, ο Χρήστος Σπίρτζης προχώρησε σε «διευκρινιστική δήλωση», με ένα δικό του μήνυμα στο twitter, στο οποίο αναφέρει: «Όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε».

Διαβάστε επίσης

Ο Σπίρτζης αγαπά τον Κοτζιά αλλά τον θεωρεί ψεύτη και στηρίζει Καμμένο