Στο ποδόσφαιρο ισχύουν ορισμένες ακλόνητες αλήθειες. Μια από αυτές υπαγορεύει στις ομάδες που κάνουν μεταγραφές να ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του διαθέσιμου ποσού για τον παίκτη που προορίζουν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Όταν έχεις αυτόν τότε κάτι θα πάρεις από τους γύρω-γύρω.

Αν έχεις τους γύρω-γύρω αλλά δεν έχεις τον φορ κινδυνεύεις να πάθεις ότι έπαθε ο Αρης στο Χαριλάου και ο Ολυμπιακός στο «Γεντί Κουλέ».

Σχηματικά, η διαφορά του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη μπορεί να αποτυπωθεί στην διαφορά που χωρίζει τον εκτελεστή Πρίγιοβιτς από τον νερόβραστο Γιουνές. Ο πρώτος πήρε φόρα και σούταρε δυνατό στην γωνία ο δεύτερος πήρε φόρα και πλάσαρε στην μέση του τέρματος κάνοντας εύκολη την δουλειά του Πασχαλάκη. Επιπλέον Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όταν χρειάστηκε πήρε παραμάζωμα τον Σόουζα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά δίνοντας νίκη που ισοδυναμεί με μισό τίτλο στον ΠΑΟΚ. Τα περί μισού τίτλου δεν ίσχυσαν αυτομάτως. Πρόκυψαν αργότερα όταν ο Ολυμπιακός παραδόθηκε στον ΟΦΗ γιατί και πάλι δεν είχε παίκτες να στείλουν την μπάλα εκεί που την στέλνει συνήθως ο Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ