Δεν θα μπορούσαμε καθώς πλησιάζουν τα γενέθλια του Σκορπιού, του πιο ερωτικού και αισθησιακού ζωδίου, παρά να ασχοληθούμε με τη σεξουαλικότητα των ζωδίων. Ποιοί συναγωνίζονται ή έστω προσπαθούν, τον κορυφαίο στο είδος, ποιοί είναι οι πιο απελευθερωμένοι και ποιοί οι πιο πρόθυμοι; Ας δούμε τα ζώδια με βάση… τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.

Ο Σκορπιός είναι μακράν το πιο ερωτικό και αισθησιακό ζώδιο, με ακαταμάχητο βλέμμα, που μαγνητίζει και γεννά… υποσχέσεις, τις οποίες εφόσον το θελήσει, θα εκπληρώσει στο έπακρο. Κανείς δεν ξέρει να αγαπά πιο βαθιά και παθιασμένα από έναν Σκορπιό, οπότε άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δέξου την πρόσκληση για βόλτα στον παράδεισο!

Ο ρομαντικός Ιχθύς συνδυάζει το ρομαντισμό με τη φλόγα και αυτό θα σε κάνει να μην ξεκολλάς από πάνω του…

Ο Κριός είναι φλογερός και αισθησιακός και επιπλέον νοιάζεται για τον σύντροφό του. Τι άλλο να θελήσεις;

Ο Λέοντας είναι γοητευτικός, διασκεδαστικός και αρκετά kinky, αρκεί να μην περνάει φάση ναρκισσισμού.

Ο Καρκίνος είναι παθιασμένος και τρυφερός και αυτό το εκφράζει και στις ιδιαίτερές του στιγμές, ως εκεί που δεν πάει…

Στον Τοξότη αρέσουν τα ταξίδια και να ανοίγουν οι ορίζοντες του, οπότε προετοιμάσου για κάτι που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτά που ξέρεις. Δεν έχεις παρά να αφεθείς στις στιγμές, που συνδυάζουν φαντασία και εκπλήξεις.

Οι Δίδυμοι μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο παθιασμένοι απ’ όσο νομίζεις, αρκεί, βέβαια, να ξέρεις πως να τους ξυπνήσεις το πάθος. Αν τα καταφέρεις τότε θα περάσεις μούρλια.

Ο Ζυγός διαθέτει πάθος, δημιουργικότητα και φαντασία ενώ είναι και ανοιχτός σε ότι του ζητήσεις, οπότε άστον να αναλάβει δράση…

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ο Παρθένος είναι οργανωτικός και μανιακός με τις λεπτομέρειες ακόμα και στο κρεβάτι, τότε, μάλλον, θα περάσεις μια χαρά μαζί του.

Μην σε ξεγελά το όνομα, οι Ταύροι αν και είναι αισθησιακοί, γίνονται βαρετοί, καθώς αφοσιώνονται στον εαυτό τους…

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ επιλεκτικοί στο σε ποιόν θα δώσουν το κορμί τους, αλλά αν το αποφασίσουν θα σε αποζημιώσουν.

Ο Υδροχόος ανοίγεται δύσκολα στον εκάστοτε σύντροφό του, και αυτό του συμβαίνει και στον σεξουαλικό τομέα, οπότε αν διαθέτεις υπομονή, προχώρα.

Ετοιμαστείτε για δράση

Όσο για την εβδομάδα που μόλις άρχισε τη Δευτέρα 22/10 τη σφραγίζουν η εκρηκτική και ανατρεπτική Πανσέληνος την Τετάρτη 24/10, που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου , καθώς και η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, που πυροδοτούν γεγονότα σε προσωπικό και όχι μόνο επίπεδο. Οπότε άπαντες ετοιμαστείτε για δράση, ενθυμούμενοι ότι ακόμη και οι ανατροπές είναι κομμάτι της ζωής, και μας μαθαίνουν κάτι σημαντικό για τη συνέχεια.