«Έχουμε υποψίες ότι την εκβίαζαν». Αυτό τονίζουν στο Star οι δικηγόροι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η οικογένεια θα ζητήσει να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της άτυχης μητέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν δάνειζε και σε ποιους χρήματα.

Η Ειρήνη Λαγούδη διατηρούσε λογαριασμούς σε δυο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειας της. Είχε οικονομική άνεση. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα  λύσει το μυστήριο για το αν και που δάνειζε χρήματα.

Η τραγική μητέρα εισέπραξε τον περασμένο Νοέμβριο το ποσό των 75.000 ευρώ  από την πώληση ενός χωραφιού 42 στρεμμάτων. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε όμως  ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στο λογαριασμό της και ανέρχεται στις 55.000 ευρώ. Η οικογένεια της τραγικής μητέρας  έχει σοβαρές υπόνοιες ότι κάποιοι την εκβίαζαν. Με κάποιο τρόπο την κρατούσαν. Γι αυτό και την έπεισαν να πάει  στο ραντεβού θανάτου. Πιστεύουν ότι στη λίμνη καυγάδισε με τους δολοφόνους της πριν την κάψουν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν όσα γνώριζαν για την οικονομική κατάσταση της Ειρήνης Λαγούδη αλλά και φιλικού της προσώπου.

Ανακάλυψαν ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο η άτυχη μητέρα το είχε αγοράσει από τον στενό της φίλο. Το αυτοκίνητο ανήκε στη γυναίκα του. Είναι ο άνθρωπος που δηλώνει αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.