Στη φυλακή οδηγείται ο μουσικός, ο οποίος καταδικάστηκε  σε πολυετή ποινή κάθειρξης καθώς κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε η υπόθεση,  δεν αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο  κανένα ελαφρυντικό επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 30 έτη και έξι μήνες ( σ.σ. εκτιτέα εκ του νόμου είναι τα 25 έτη κάθειρξη )  και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.

Κατά πλειοψηφία δικαστές και ένορκοι (μειοψήφησε ένας) αποφάσισαν να μην χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος, συντασσόμενοι και με την προστάτη της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευση της ήταν καταπέλτης κατά του φλαουτίστα λέγοντας: «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από