Δεν ξέρουμε πως άρχισε η ημέρα για τους περισσότερους από εσάς, πάντως κάποιοι ένιωσαν στο… πετσί τους από την αυγή της Τετάρτης, την αντίθετη όψη του Ερμή με τον Ουρανό, αντιμετωπίζοντας δυσλειτουργίες στην επικοινωνία, μικρές και μεγαλύτερες ανατροπές σε διάφορα σχέδια και προγράμματα αλλά και απρόσμενες ζημιές, ενώ άλλλοι έμαθαν ειδήσεις ή μυστικά που τους αναστάτωσαν. Ψυχραιμία… Η ημέρα μόλις άρχισε και όλοι μας πρέπει να μάθουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για το… απρόσμενο και κυρίως να μη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο. Το… νου τους  πρέπει να έχουν συγκεντρωμένο περισσότερο  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Καθώς η ημέρα προχωρά ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, γίνεται πιο καχύποπτος, μυστικοπαθής και λακωνικός και μας καλεί να αναζητήσουμε την αλήθεια στις διάφορες καταστάσεις της ζωής μας. Θα επιμείνουμε, θα πιέσουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και πιθανότατα να τα καταφέρουμε εφόσον δεν λειτουργήσουμε παρορμητικά, αλλά προσεκτικά, αφού έχουμε σκεφτεί και καταλήξει στο τι θέλουμε να κάνουμε. Πιο συγκεκριμένα:

Κριέ ασχολήσου με εκκρεμότητες σε δουλειά και σπίτι, αλλά κράτα ανοιχτό μυαλό αν δεις μερικά σχέδια σου να μην ευοδώνονται και δεν θα χάσεις.

Ταύρε προσπάθησε να μην είσαι παρορμητικός γιατί δεν θα σου βγει. Πάρ’ το αλλιώς. Κάνε κάτι που θα σε ευχαριστήσει.

Δίδυμε μη θεωρείς τίποτα δεδομένο, το απίθανο που πάντα θεωρείς ότι μπορεί να γίνει ίσως να συμβεί σήμερα και αύριο.

Καρκίνε ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα που όμως είναι αναγκαία και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους.

Λέοντα η αλλαγή σε εξιτάρει, αλλά καλύτερα ασχολήσου με εκκρεμότητες της προσωπικής κι επαγγελματικής σου καθημερινότητας, που έτσι και αλλιώς δεν θα αποφύγεις.

Παρθένε η τύχη είναι με το μέρος σου. Ακόμη και μια αλλαγή προγράμματος θα σε βγάζει σε πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια.

Ζυγέ αξιοποίησε το χιούμορ σου για να αντεπεξέλθεις σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις. Γενικά δέχεσαι θετικές επιρροές και μπορεί να λάβεις απρόσμενα δώρα.

Σκορπιέ η πίεση που νιώθεις σε διάφορα επίπεδα δεν σε αφήνεις να ηρεμήσεις. Χαλάρωσε και δέξου όσα φέρνει η ημέρα, η οποία πιθανότατα θα σε αποζημιώσει.

Τοξότη στη δουλειά σου προοδεύεις. Απόλαυσέ το και φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να φορτίζεις μπαταρίες.

Αιγόκερε τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε. Άσε τα νεύρα στην άκρη και προσπάθησε να αποφορτιστείς, κάνοντας κάτι που σε γεμίζει.

Υδροχόε η ημέρα έχει ανατροπές αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις.  Αφέσου στις στιγμές της.

Ιχθύ όσο και αν νιώθεις δέσμιος σε καταστάσεις, κάνε υπομονή. Άσε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σου.