Ο Ερμής  εισέρχεται στο εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, όπου και θα παραμείνει έως το τέλος του μήνα, επηρεάζοντας την οπτική μας και την επικοινωνία με τους γύρω μας, η οποία όμως ανάλογα τους εκάστοτε συνομιλητές και το πόσο εκφράζουν αληθινές σκέψεις και συναισθήματα, μπορεί να γίνει και πιο ουσιαστική από ποτέ. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Ερμή στον Σκορπιό, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς καθώς και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Ειδικότερα:

Κριέ νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα σου αποφέρουν επιπλέον οικονομικό όφελος, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις χρέη ή άλλες εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν. Παράλληλα, θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος ένα πάθος μπορεί να ζωντανέψει.

Ταύρε νέοι κώδικες επικοινωνίας που θα αναπτύξεις με τον σύντροφό και τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις οικονομικά ζητήματα, ενώ  αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί.

Δίδυμε ευνοείσαι στα επαγγελματικά σου, όπου ενδέχεται να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ή να πραγματοποιήσεις ένα παλιό σου όνειρο. Θα ασχοληθείς και με την υγεία σου και την ομορφιά σου.

Καρκίνε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν μπορεί να σου αποφέρουν οικονομικό όφελος. Θετικές είναι οι επιρροές και στην προσωπική σου ζωή.

Λέοντα ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου για να βελτιώσεις την καθημερινότητα τη δική σου και των οικείων σου.

Παρθένε η σχέση σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα θα γίνει πιο στενή, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι, όπου θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Ζυγέ  νέα έξοδα παρουσιάστηκαν, ωστόσο θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις και τα έσοδα. Αν και αυξημένες παραμένουν οι υποχρεώσεις σου, θα βρεις χρόνο γαι την οικογένεια και θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Σκορπιέ πιο επικοινωνιακός από ποτέ προσελκύσεις όχι μόνο ερωτικές γνωριμίες, αλλά και άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία. Επέλεε το καλύτερο για εσένα.

Τοξότη η ευαισθησία σου τονίζεται και σε κάνει να ασχοληθείς με τις επιθυμίες σου που δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης ή ενός κρυφού έρωτα είναι πιθανά.

Αιγόκερε είσαι από τους πιο ευνοημένους οπότε αν οργανωθείς κατάλληλα θα καταφέρεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες που είχες κατά νου από καιρό.

Υδροχόε υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης στην εργασία σου και στα οικονομικά σου καθώς και στην αισθηματική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σχέση.

Ιχθύ ευνοείσαι σε νομικές υποθέσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, που θα σου αποφέρουν όφελος. Επίσης, όλα πάνε καλά στον αισθηματικό τομέα.