Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών καλώντας μας να κάνουμε νέα ξεκινήματα, αλλά και ξεκαθαρίσματα, προκειμένου να βρούμε τις ισορροπίες μας. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη, αφού στο φεγγάρι συμμετέχει δυσαρμονικά ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Ευτυχώς ο Άρης από τον Υδροχόο, που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, μας επηρεάζει θετικά. Ωστόσο να… έχετε το νου σας, καθώς δεν θα λείψουν οι ίντριγκες , τα παρασκήνια, οι αποκαλύψεις και οι εντάσεις. Κατά τα λοιπά:

Κριέ οι μέρες σε κινητοποιούν να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Προχώρα!

Ταύρε θα κάνεις αλλαγές στην εργασία, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Τα σχέδιά σου ευνοούνται εφόσον αποφύγεις τον απόλυτο τρόπο σκέψης και τα άστοχα λόγια.

Δίδυμε ευνοείσαι σε ερωτικά και επαγγελματικά ξεκινήματα. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και απέφυγε τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις.

Καρκίνε αποδέξου τις επαγγελματικές και όχι μόνο προκλήσεις και θα βγεις κερδισμένος. Αξιοποίησε το ένστικτό σου όσον αφορά ανθρώπους που δεν έχουν τόσο αγνές προθέσεις.

Λέοντα παρά το άγχος της περιόδου, ευνοούνται τα σχέδιά σου, επαγγελματικά και όχι μόνο. Οπότε προχώρα παρακάτω…

Παρθένε σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, μέσα από νέα ξεκινήματα που σε ευνοούν. Στα ερωτικά σου… μη γκρινιάζεις.

Ζυγέ οι πιέσεις και οι ευθύνες στον οικογενειακό σου τομέα δεν λείπουν, ενώ καλείσαι να επιλύσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Διαλλακτικότητα και εναλλακτικές προσεγγίσεις θα σε βοηθήσουν.

Σκορπιέ καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για νέα ξεκινήματα. Απόλαυσε την αναδιοργάνωση!

Τοξότη τις επιθυμίες μας μπορούμε να τις υλοποιήσουμε εφόσον το θέλουμε. Μη βιάζεσαι όλα θα γίνουν εφόσον έχεις πάρει τις αποφάσεις σου…

Αιγόκερε ευνοείσαι σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις πολύ παραπάνω τα οικονομικά σου. Η νευρικότητα δεν θα λείψει οπότε σκέψου δυο φορές πριν ανοίξεις το στόμα σου!

Υδροχόε νέες επαφές, νέες συνεργασίες, πολλές επικοινωνίες θα σε κάνουν να δεις τη ζωή από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά. Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος και οργανώσου αναλόγως.

Ιχθύ είναι ώρα να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, κλείσε τυχόν εκκρεμότητες και άδραξε την ευκαιρία που σου δίνει η κάθε ημέρα για να αλλάξεις ζωή. Ευνοείσαι και στα οικονομικά.