Από σήμερα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου (5/10-16/11), η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά επηρεάζοντας άπαντες και δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξαναδούμε συμπεριφορές και πράξεις που μας απομάκρυναν από πρόσωπα, που έχουν θέση στην καρδιά και στο μυαλό μας και θέλουμε στη ζωή μας. Αδράξτε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σας και πολύ περισσότερο με τους αγαπημένους σας. Κυρίως αγαπήστε τον ίδιο σας τον εαυτό, με τα καλά και τα κακά, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα.

Αλλωστε η Αφροδίτη επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την έννοια της αγάπης, πως την προσφέρουμε ή πως την εισπράττουμε από τους άλλους, επιδιώκοντας την αρμονία στις σχέσεις της ζωής μας, την προσωπική ευτυχία και την κοινωνική επιτυχία.

Ωστόσο, το διάστημα που διάγουμε καλό είναι να αποφύγετε νέες σχέσεις, νέα ξεκινήματα, επειδή μπορεί να τελειώσουν τόσο εύκολα όσο ξεκίνησαν. Επίσης, η περίοδος δεν ενδείκνυται για ακριβές αγορές!

Από την αναδρομή της Αφροδίτης επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών, καθώς και οι  Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Σήμερα:

Κριέ με λίγη οργάνωση όλα θα γίνουν και θα απολαύσεις το Σαββατοκύριακο βγαίνοντας.

Ταύρε μην αφήσεις τα γραφειοκρατικά να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Δίδυμε  φίλοι και όχι μόνο σε βοηθούν σε τομείς που το χρειάζεσαι.

Καρκίνε ο καλός συντονισμός θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια.

Λέοντα ευνοείσαι επαγγελματικά και όχι μόνο, οπότε απόλαυσέ το.

Παρθένε καλύτερες μέρες έρχονται, καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σου, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

Ζυγέ κάποιες φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Σκορπιέ η ζωή είναι ωραία, δεν έχεις παρά να βρεις τους τρόπους να την κάνεις πιο ποιοτική.

Τοξότη εκτόνωσε τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου. Και να θυμάσαι ότι ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται!

Αιγόκερε παραμένεις σε ένταση κάτι που δεν σε βοηθάει να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Υδροχόε αναζητείς νέες ισορροπίες, οι οποίες τουλάχιστον στα επαγγελματικά θα βρεθούν μέσα από ριζικές λύσεις.

Ιχθύ  το shopping therapy σε βοηθά πρόσκαιρα, φρόντισε να καλύψεις τυχόν κενά με άλλους τρόπους.

Το Σαββατοκύριακο οι θετικές όψεις της Σελήνης, μας καλούν να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, κάνοντας μικροδουλειές, και τακτοποιώντας εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα ενισχύουν τα συναισθήματα και το πάθος μας. Πράξτε αναλόγως.