Εξέλιξη – καταπέλτης σημειώθηκε στην υπόθεση τη δολοφονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς πλέον κατηγορείται συγκεκριμένο πρόσωπο από την Εισαγγελία Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος ενός φιλικού προσώπου, σύμφνωα με το sinidisi.gr.

Όπως είχε αναφέρει άλλωστε η οικογένεια και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, είναι σίγουροι ότι δυο άτομα που γνώριζαν την Ειρήνη Λαγούδη και την είχαν δει την ημέρα που εξαφανίστηκε και τελικά βρέθηκε νεκρή ξέρουν τι ακριβώς έγινε εκείνη τη μοιραία χειμωνιάτικη ημέρα στην παραλία της Τριχωνίδας.

Η νέα εξέλιξη έρχεται λίγο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις.

Το εν λόγω πρόσωπο αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να κληθεί σε κατάθεση από την Ανακρίτρια Αγρινίου.

Στον εισαγγελέα Αγρινίου έχουν καταθέσει πάνω από 20 άτομα, ενώ αυτό που έκανε εξ αρχής εντύπωση, κυρίως στους ερευνητές της οικογένειάς της, ήταν η προχειρότητα, όπως αποκαλύπτουν από τη μεριά των αρχών.