Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και χρωματίζει έντονα τη ζωή μας για ένα τουλάχιστον μήνα, επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις μας και όχι μόνο, καθώς βγάζει στην επιφάνεια ανικανοποίητες επιθυμίες και θέλω και προκαλεί νεύρα, ζήλιες και καχυποψία, ενώ πρόσωπα από το παρελθόν που επανεμφανίζονται ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Στην εργασία απαιτείται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτό το διάστημα γιατί δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι οποίες μεταφέρονται και στον χώρο του σπιτιού. Στα οικονομικά δεν είναι καλή στιγμή για επενδύσεις.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Κριέ προσπαθείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, οργανώνοντας τα πράγματα ώστε να κυλά πιο ομαλά  το 24ωρο. Φρόντισε να κάνεις σωστά τη μετάβαση αυτή και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

Ταύρε εστιάζεις στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και στον τρόπο που τις χειρίζεσαι μέχρι τώρα. Πριν αρχίσεις τα ξεκαθαρίσματα, σκέψου καλά ποιος και τι έχουν θέση στη ζωή σου.

Δίδυμε επηρεάζεσαι σωματικά και ψυχολογικά. Προσπάθησε να δεις την περίοδο αυτή ως ευκαιρία για ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Δεν πειράζει να.. πέφτεις καμιά φορά!

Καρκίνε μια κατάσταση που βιώνεις δεν λειτουργεί όπως θα ήθελες. Αποδέξου το γεγονός και πάρε τις αποφάσεις για τον τρόπο που θα την διαχειριστείς.

Λέοντα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι γιατί οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και αρνητικό συναίσθημα. Άφησέ τους να σταθούν στο πλάι σου.

Παρθένε ο τομέας που θα επηρεαστεί κυρίως είναι αυτός της δουλειάς όπου όμως μπορείς να λειτουργήσεις αρκετά καλά με τους συνεργάτες σου, οπότε μην ανησυχείς.

Ζυγέ δέχεσαι επιρροές στην εργασία σου καθώς και στα οικονομικά σου. Κράτα χαμηλό προφίλ και όλα θα γίνουν.

Σκορπιέ παρά την ανασφάλεια της εποχής θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αξίζει να εκμεταλλευτείς. Η περίοδος είναι μεταβατική, οπότε μην πάρεις αποφάσεις προτού ολοκληρωθούν οι εξελίξεις.

Τοξότη έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από αυτό που ζεις. Φρόντισε για κάποια απόδραση, καθώς ο χρόνος  με τον εαυτό σου είναι ζωτικής σημασίας.

Αιγόκερε ενίοτε χρειάζεται και μια ενδοσκόπηση. Κατά τα λοιπά πρόσεξε την συμπεριφορά σου και τα λόγια σου ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που σου είναι πολύ σημαντικοί.

Υδροχόε προσπαθείς να ανακτήσεις τη χαμένη ισορροπία, που τόσο έχεις ανάγκη στον επαγγελματικό και όχι μόνο τομέα. Πάρε τις αποφάσεις σου και προχώρησε.

Ιχθύ ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θυμήσου τους στόχους σου και ανασυγκροτήσου ώστε οι οι επιλογές που θα κάνεις να αποδώσουν τα μέγιστα.