Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου) η Mercedes-Benz , εκτός από την αμιγώς ηλεκτροκίνητης Mercedes-Benz EQC θα έχει στο περίπτερο της, τόσο τη νέα GLE αλλά και την καινούργια B-Class.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία της Mercedes-AMG A 35 4MATIC ενώ με το νέο εξακύλινδρο μοτέρ θα παρουσιαστεί η GT 43 4MATIC+ 4-door Coupé .

Ειδικότερα, η Mercedes-Benz GLE , το επιβλητικό SUV της φίρμας, θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του, με ατού τον ακόμη μεγαλύτερο χώρο στο σωτερικό, ένα νέο interface για τον χρήστη και σημαντικά περισσότερα και πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης, με κοινό παρανομαστή τη νέα γκάμα κινητήρων και πλήθος άλλων καινοτομιών.

Η νέα Mercedes-Benz B-Class θα παρουσιαστεί και αυτή επισήμως, ως ένα «Sports Tourer» μοντέλο με πιο σπορ χαρακτηριστικά.  Και σε αυτό το μοντέλο το εσωτερικό  είναι πιο ευρύχωρο ενώ οι κινητήρες είναι ακόμη πιο αποδοτικοί και καθαροί.

Την παράσταση θα κλέψει η νέα A 35 4MATIC, με το νέο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων με  306 ίππους. Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει η τετρακίνηση, τα  προγράμματα οδήγησης και φυσικά οι αγωνιστικές επιδόσεις.

Αγωνιστικές επιδόσεις θα προσφέρει και η νέα Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4‑door Coupé των 367 ίππων.

smart: Με κάμπριο, ηλεκτρικό στο Παρίσι

Η smart, για να γιορτάσει τα 20α γενέθλια της  παρουσιάζει το Forease , ένα μοντέλο με ιδιαίτερα πρωτοποριακή εμφάνιση, κόνσεπτ,  στο οποίο απουσιάζει η οροφή ενώ το παρμπρίζ δείχνει ιδιαίτερα χαμηλό. Είναι ηλεκτροκίνητο, και το οποίο έχει σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από τα Crossblade του 2001.

Φυσικά, τα φώτα της δημοσιότητας θα κλέψει το EQC, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes-Benz EQ, που καυχιέται για τη μεγάλη αυτονομία του.