Ο Οκτώβριος του 2018 είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με σημαντικές ανακατατάξεις στις σταθερές αξίες σας, που έχουν σχέση με τα οικονομικά και τα προσωπικά σας.

Δείτε αναλυτικά τι φέρνει ο Οκτώβριος ανάλογα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, ο μήνας αυτός θα έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα μέσα σου καθώς θα σου δώσει το χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να δρομολογήσεις σχέδια και όνειρα ζωής. Με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 10 θα έχεις αυξημένη την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, ενώ παράλληλα θα λάβεις μια ανέλπιστη έκπληξη που θα σου φέρει μεγάλη χαρά. Στις κοινωνικές συναναστροφές σου με τον κυβερνήτη σου Άρη από τον Υδροχόο θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις αντιρρήσεις ή διαφωνίες με κάποια κακώς κείμενα που έχουν δημιουργηθεί, αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο δυνατός, αφού θα λάβεις δικαίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτη με εξελίξεις που θα είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, πρόσεχε να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες γιατί κρύβουν μέσα τους λύσεις που αφορούν προβλήματα του παρελθόντος. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στις 24 προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις για ορισμένα άτομα που είναι κοντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι ένας από τους καλύτερους που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Θα έχεις το χρόνο να κάνεις μια αποτίμηση των όσων έχεις καταφέρει, να επανατοποθετήσεις στόχους και να οργανώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον σου. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και παρέες θα σου ανοίξουν τον ορίζοντα να ξεκλειδώσεις κάποιες ιδέες σου οι οποίες επειδή έχουν πρωτοτυπία θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Στον οικογενειακό σου τομέα θα λάβεις νέα που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε χαροποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός θα σε βοηθήσει πολύ καθώς με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό από τις 10μετά θα κυλήσει με πολλή τύχη για σένα. Στις συναναστροφές με τους γύρω σου ευνοείσαι πολύ, οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να αποκομίσεις τα καλύτερα για σένα. Στον οικογενειακό σου τομέα, αν και νιώθεις κάποια πικρία ή παράπονα από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, γνωρίζοντας ότι διαθέτεις τα όπλα της υπομονής και της δικαιοσύνης, θα δεις ότι πολύ σύντομα θα αλλάξει η στάση τους απέναντί σου κι αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 10 θα σε γεμίσει με ικανοποίηση και θα έχει έντονη δραστηριότητα. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα Σκορπιό από τις 5 και μετά θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σου να ασχοληθείς μαζί τους και να προσφέρεις με τη δοτικότητά σου πολύτιμη βοήθεια. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Θα είναι αρκετές οι συγκινήσεις που θα λάβεις από άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, πράγματα που είχες αφήσει στο παρελθόν σου σε εκκρεμότητα θα πάρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό καθ όλη την διάρκεια του και να σε ευνοεί θα είναι γεμάτος με τύχη, ενέργεια, ικανοποίηση και χαρούμενες στιγμές. Άτομα του περιβάλλοντός σου, που θα σου κάνουν προτάσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος θα σε ικανοποιήσουν και θα σε γεμίσουν με πολλές ιδέες που θα είναι αποδεκτές και θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως κάποιες απόψεις που θα εκφραστούν να σε απογοητεύσουν και να σε στενοχωρήσουν κοντά στις μέρες της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στον Ταύρο και καλό είναι να προσπαθήσεις να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός θα κυλήσει σχετικά ήρεμα για το ζώδιο σου, αν βέβαια κι εσύ κινηθείς με εγκράτεια και προσοχή. Θα κάνεις νέες κοινωνικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που είχες σχετικά με κάποια επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό από τις 5 και μετά θα ασχοληθείς πολύ με τις υποχρεώσεις που έχεις και θα προσπαθήσεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις ανοιχτές που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πρόσεξε λίγο τη στάση σου και σε μερικά πράγματα βάλε φρένο, μην τα θες όλα να κυλούν όπως εσύ θεωρείς, δεν είναι δυνατό να λειτουργούν όλοι ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας αυτός θα έχει αρκετές διαφορετικές καταστάσεις και θα σου προκαλέσει διάφορα συναισθήματα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να κινείται ανάδρομα από τις 5 και μετά από τη μια θα έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες από καιρό να δεις και αυτό θα σε γεμίσει χαρά καθώς θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους αναπολώντας αναμνήσεις από τα παλιά, από την άλλη όμως θα νιώσεις μεγάλη πίεση και θα πρέπει να σκεφτείς καλά κάθε σου κίνηση πριν κάνεις το οτιδήποτε. Τα σχέδια και οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου είναι σαφέστατα εφικτοί και σου αξίζουν, όμως μια λάθος σου κίνηση είναι ικανή να τα τινάξει όλα στον αέρα. Χρειάζεται να είσαι ακόμα πιο πολύ προσεκτικός!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας αυτός με τον Αρη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου θα σου δώσει πράγματι φτερά, αφού θα νιώθεις πολύ δυνατός, έτοιμος και ασφαλής ώστε να πάρεις αποφάσεις για πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως μια μετακόμιση, μια αγορά ή μια πώληση που είχες από καιρό στο μυαλό σου θα πραγματοποιηθεί και θα σου προσδώσει την ικανοποίηση που περίμενες. Από τις 10 και μετά που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες που θα σε αναστατώσουν και θα σε αποσυντονίσουν, προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες και να μην τραβήξεις τα άκρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα από τις 5 και μετά στον Σκορπιό θα έχει αρκετές εντάσεις και πιέσεις. Βέβαια είσαι δυνατός κι ανθεκτικός να αντιμετωπίζεις τα πάντα άμεσα και γρήγορα και με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Προσπάθησε όμως αυτές τις μέρες να επιστρατεύσεις ακόμα πιο πολύ τη λογική και την ψυχραιμία σου, θα ακούσεις διάφορα που θα σε στεναχωρήσουν, ξέρεις όμως πολύ σοφά να γυρίζεις την πλάτη στην αρνητική ενέργεια των άλλων. Ασχολήσου λίγο πιο πολύ με τον εαυτό σου, την περιποίηση σου, τη διάθεσή σου, ασχολήσου με εσένα γιατί το αξίζεις πραγματικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα μηνύματα θα είναι λίγο δύσκολα, θα πιεστείς, αλλά έχεις θετική σκέψη κι όλα θα ξεπεραστούν με τη βοήθειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός με τον Αρη να παραμένει στο ζώδιο σού θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες να έρθεις ακόμα πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Πρέπει να κινηθείς γρήγορα και άμεσα και να μην αφήνεις τίποτα σε εκκρεμότητα. Θα ασχοληθείς με την υγεία σου αυτές τις μέρες και γενικά με τον εαυτό σου. Ένα ταξίδι που θα κάνεις θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις κάποια πράγματα εντελώς διαφορετικά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει θα σε απασχολήσει και θα σε στεναχωρήσει, αλλά όλα να ξέρεις με καλή διάθεση τα ξεπερνάμε

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό από τις 5 και μετά σε θέλει υπομονετικό και ψύχραιμο. Δέχεσαι πιέσεις κι εντάσεις γι΄αυτό προσπάθησε να λειτουργήσεις με ηρεμία και να τα αντιμετωπίσεις όλα με λογική. Κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στον φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για γνωριμίες με ανθρώπους που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση και αναγνώριση. Θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου, θα κάνεις πράγματα που θα σου προσφέρουν χαλάρωση. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις πράγματα και να αποκαταστήσεις καταστάσεις που σε είχαν πληγώσει!