Εβδομάδα με Πανσέληνο και ανατροπές είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε. Την Τρίτη η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον στον ίδιο μας τον εαυτό και τα όριά μας,  που δοκιμάζονται στις σχέσεις με τους  δικούς μας ανθρώπους, σε οικογένεια και εργασία. Η επικοινωνία και η συνεννόηση θα είναι δύσκολες, ενώ προβλήματα, που κουκουλώθηκαν, ανακάμπτουν, ζητώντας λύση. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Κριέ η Πανσέληνος σε στρέφει στον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου τις οποίες ενίοτε πρέπει να υποστηρίζεις. Η εργασία σε τροφοδοτεί με άγχος, αλλά από τη στιγμή που δουλεύεις οργανωμένα και έχεις επεξεργαστεί τυχόν σχέδιά σου, λειτουργείς καλύτερα. Ετσι ή αλλιώς απέφυγε ανθρώπους που δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα.

Ταύρε δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο δίλημμα όσον αφορά στα εργασιακά σου. Να είσαι προσεκτικός και λιγότερο ευερέθιστος και όλα θα γίνουν. Θα έχεις την υποστήριξη του συντρόφου σου και της οικογένειας.

Δίδυμε μπορείς να προβάλεις τη δουλειά σου, να κάνεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που σας συνδέει κάτι κοινό, γενικότερα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Απέφυγε τα πολλά έξοδα και να είσαι προσεκτικός με τυπικές διαδικασίες.

Καρκίνε ασχολήσου με τα οικονομικά σου και τυχόν εκκρεμότητες. Κάνε υπομονή με ότι καθυστερεί να εξελιχθεί και μην σαμποτάρεις τυχόν προσπάθειές σου, οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι.

Λέοντα θα σε ταλαιπωρήσουν αντιθέσεις σε σχέσεις και εργασία. Προσπάθησε να είσαι σαφής και να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις.

Παρθένε  θα σε απασχολήσουν πρακτικά και οικογενειακά ζητήματα. Δώσε δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητά σου. Φρόντισε την υγεία σου.

Ζυγέ βάλε προτεραιότητες και δούλεψε μεθοδικά στην εργασία και όχι μόνο και θα γίνουν όλα. Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Σκορπιέ οικονομικές και όχι μόνο εκκρεμότητες σε απασχολούν. Επίσης η σχέση σου με τους δικούς σου ανθρώπους, που βρίσκεται στο κόκκινο. Προσέφερε τυχόν βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται με διακριτικότητα.

Τοξότη οικονομικά και επαγγελματικά θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν. Αξιοποίησε ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Πολυάσχολος βρες και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Αιγόκερε μην πιέζεις καταστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να επιτύχεις αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Ο εκνευρισμός δεν υπήρξε ποτέ ο καλύτερος σύμβουλος. Θέματα που σε ενδιαφέρουν εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά.

Υδροχόε επικεντρώσου στους στόχους σου και μην επηρεάζεσαι από τυχόν καθυστερήσεις. Στα προσωπικά σου μια μεγάλη αλλαγή πραγματοποιείται. Κοίταξε μπροστά.

Ιχθύ υπερασπίσου τις επιλογές σου χωρίς να εμπλακείς σε στείρες αντιπαραθέσεις και τακτοποίησε εκκρεμότητες που σε αφορούν.