Την Κυριακή 22/9, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού όπου θα παραμείνει έως τις 10/10, φέρνοντας στο επίκεντρο το δίπολο «εγώ και εμείς», και καλώντας μας να ασχοληθούμε  περισσότερο με τις σχέσεις μας. Σχέσεις που έχουν κλονιστεί θα αποκατασταθούν, άλλες πιο φρέσκες θα αποκτήσουν γερά θεμέλια, ενώ κάποιοι θα ρίξουν νερό στο κρασί τους, προκειμένου να πετύχουν την  ισορροπία και την αρμονία που επιδιώκουν. Ετσι η αλλιώς φροντίστε να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ημέρες του τόσο καλοκαιρινού Σεπτέμβρη που διάγουμε, διασκεδάζοντας συντροφιά με τους αγαπημένους σας.

Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι καθώς και Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Ειδικότερα:

Κριέ θα βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν, στο συγγενικό καθώς και στο εργασιακό περιβάλλον, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου.

Ταύρε θα εστιάσεις σε επαγγελματικά και καθημερινότητα, όπου θα κάνεις ευχάριστες αλλαγές. Ευνοούνται και τα οικονομικά σου αλλά και η αισθηματική σου ζωή, που σου επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία.

Δίδυμε αρχίζει ένα πολύ θετικό διάστημα για σένα, τόσο στην αισθηματική σου ζωή, όπου δεν θα λείψουν τα φλερτ, όσο και στα επαγγελματικά σου, όπου θα γίνεις πιο δημιουργικός και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Καρκίνε σε απασχολούν οικογενειακά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι από καιρό στον χώρο σου, ίσως και μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση. Παράλληλα θα έρθεις πιο κοντά με φίλους και συγγενείς.

Λέοντα μέσα από συζητήσεις, επαφές και μικρές αποδράσεις, θα βελτιώσεις και άλλο τα εργασιακά σου, ενώ θα κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, από τις οποίες κάποια θα έχεις και ερωτικές προεκτάσεις.

Παρθένε θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου ή ακόμα και να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων από παράλληλες δραστηριότητες.

Ζυγέ θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν, για να οποία καλείσαι να πάρεις αποφάσεις, που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου μακροπρόθεσμα. Από εσένα εξαρτάται να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις νέες ιδέες και σχέδια.

Σκορπιέ θα προβείς σε έναν απολογισμό, ώστε να αξιολογήσεις πρόσφατα γεγονότα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Εσύ αποφασίζεις για το αν θα αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Ευνοείσαι και στα οικονομικά σου και στις φιλοδοξίες σου.

Τοξότη θα έχεις τη δυνατότητα πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων. Ευνοείται και η αισθηματική σου ζωή και οι φιλικές σου σχέσεις.

Αιγόκερε θα ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου, όπου θα σου δοθεί η δυνατότητα να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου αλλά και να θέσεις νέους στόχους.

Υδροχόε σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα, που δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελες, και να υλοποιήσεις πολλά σχέδιά σου.  Ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στη ζωή σου.

Ιχθύ το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά θα καταφέρεις να βάλεις τάξη, βελτιώνοντας παράλληλα την καθημερινότητά σου. Αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν θα μπορέσεις να την αποκαταστήσεις.