H Nissan συμμετέχει δυναμικά στην φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Αννόβερο, που θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Στο εντυπωσιακό και κυρίως πληθωρικό σε μοντέλα περίπτερο της Nissan Ξεχωρίζει μια ειδική έκδοση, το Navara Dark Sky Concept.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκό  Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και είναι εξοπλισμένο με μια πιο προηγμένη έκδοση ης τεχνολογίας υποστήριξης του οδηγού ProPILOΤ, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης με πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο εφοδιάζεται με ένα τηλεσκόπιο PlaneWave εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ. Το τηλεσκόπιο μπορεί να ρυμουλκηθεί εύκολα σε απομακρυσμένες θέσεις εκτός δρόμου, όπου βρίσκονται οι καλύτερες ατμοσφαιρικές συνθήκες για την παρατήρηση των αστεροειδών.

Και τα δύο παραπάνω μοντέλα υπογραμμίζουν την αυξανόμενη ευελιξία της Nissan στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), όπου οι μετατροπές σε αυτή την κατηγορία,  έχουν καταγράψει  μια εκπληκτική αύξηση πωλήσεων κατά 300%, τα τελευταία τρία χρόνια.

Δίπλα, του μια σκληροτράχηλη έκδοση του Nissan Navara με τα χαρακτηριστικά N-Guard, που σύντομα θα διατίθεται και στην Ελλάδα.  Διαθέτει μια σειρά από εξωτερικές και εσωτερικές σχεδιαστικές αναβαθμίσεις, προσδίδοντας περισσότερη αίγλη σε εκείνους που  επιθυμούν το απόλυτο  Navara, για εκτός δρόμου περιπέτειες. Στο ίδιο μοντέλο ξεχωρίζει το πακέτο μετατροπής OFF-ROADER AT32, καθώς και ηαυξημένη απόσταση από το έδαφος .

Η γκάμα ολοκληρώνεται από τα επιτυχημένα εμπορικά NV200, NV300 και NV400, καθώς  και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν  e-NV200, με το τελευταίο να έχει δεχθεί 7.000  παραγγελίες από τον περασμένο Ιανουάριο, καταγράφοντας  αύξηση 136% στις πωλήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Συνοδευόμενα από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων,  τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan διαθέτουν  τα “διαπιστευτήρια” για  να αντεπεξέλθουν στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.