Σαράντα δύο χρόνια κάθειρξη ήταν η ετυμηγορία που ανακοίνωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για τον 53χρονο βιαστή από τη Δάφνη.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παθούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Νωρίτερα και η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου. Τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό. Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει και να τη δέσει και φιμωσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μην μεταχθει από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Η υπόθεση είχε βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Μάιο του 2017 όταν οι αστυνομικοί κάνοντας έφοδο στο σπίτι του κατηγορούμενου στη Δάφνη βρήκαν την 23χρονη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη.

Τον Μάιο του 2017 οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή της, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη.