Περισσότερα από 128 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ξημερώματα, στο πλαίσιο δύο ξεχωριστών επιχειρήσεων στο Πετούσι και στην Δριμίτσα Θεσπρωτίας, ενώ συνελήφθησαν ως διακινητές 3 Αλβανοί.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα, στο 31ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Πετουσίου Θεσπρωτίας, αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, Ασφάλειας και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εντόπισαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος Αλβανός 41 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 77 κιλών και 270 γραμμαρίων. Εκτός από τα ναρκωτικά οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 1.370 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Νωρίτερα, σε αγροτική οδό στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντοπίστηκαν δύο Αλβανοί, 29 και 24 χρόνων που κινούνταν πεζή με ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 48 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 51 κιλών και 10 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.