Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κρύα Βρύση, στα Γιαννιτσά. 38χρονος σκότωσε με καραμπίνα τη γιαγιά της συντρόφου του και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 21:40 το βράδυ της Τρίτης (04.09.2018) στην Κρύα Βρύση, στα Γιαννιτσά. Ο 38χρονος πήγε στο σπίτι της 22χρονης συντρόφου του οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο δράστης σήκωσε το όπλο με σκοπό να πυροβολήσει την 22χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση. Τη στιγμή που πάτησε τη σκανδάλη, η 69χρονη γιαγιά της κοπέλας μπήκε μπροστά της για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από τον πυροβολισμό.

Από τα πυρά του 38χρονου τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο 74χρονος παππούς της κοπέλας και η ίδια η 22χρονη. Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει κίνδυνο.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, ο 38χρονος έφυγε από το σπίτι της οικογένειας και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Βρέθηκε τραυματισμένος λίγη ώρα αργότερα, κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο. Ο δράστης φέρει τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Με πληροφορίες από logospellas.gr και ΑΠΕ – ΜΠΕ